LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Ola-Connys chockavslöjande: Jag och Morgan är släkt

08 feb, 2024 
AvOla Lagerström
Angelica Hedlund
Ullared-profilerna Ola-Conny och Morgan är bästa vänner.
Men något som de flesta kanske inte visste om är att de faktiskt inte bara är goda vänner – de är även släkt med varandra!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Ola-Conny Wallgren, 60, och Morgan Karlsson, 50, är både goda vänner och kollegor på jobbet. De slog igenom med dunder och brak i och med tv-succén Ullared.

Ola-Conny jobbar på brödavdelningen och Morgan är skräpansvarig, men har även fått ta lite ansvar när det gäller kundkontakt. Trots att det är en stor arbetsplats så ses Ola-Conny och Morgan ofta och äter lunch ihop.

– Jag träffar ju Morgan ganska ofta och vi pratas vid. Ibland äter vi lunch tillsammans, förklarade Ola-Conny nyligen för Hänt.

Ola-Connys nya avslöjande om relationen till Morgan

Att Ola-Conny och Morgan funkar bra ihop är ingen hemlighet. Men det kanske inte var så många som visste att de även är släkt med varandra!

I en ny intervju med Hänt berättar Ola-Conny hur det ligger till:

Annons

Vem av dina släktingar våldgästar du oftast?

– Det skulle vara Morgan i så fall.

Hur nära släkt är ni med varandra?

– Vi är lite släkt i släkten. Det är ett stort träd. Han är längst ut på grenverket där löven är som grönast...

Sanningen om släktträdet – så är Ola-Conny och Morgan släkt

Kort sagt kan man säga att Morgan har en släkting som gift in sig i Ola-Connys släkt. Det är Morgans pappas kusin som är gift med Ola-Connys morbror. I en chatt med Expressen 2013 berättade Ola-Conny hur det ligger till:

– Det är faktiskt så att vi är lite släkt. Så vi känner varandra sedan start, våra föräldrar känner varandra. Vi är släkt på det viset att min morbrors fru är kusin med Morgans pappa. Vi är väldigt olika varandra, men vi har lite samma tänk kan man säga. Men svaret är ja, vi jobbar på samma jobb och äter lunch varje dag och sen händer det att vi åker ut och dansar tillsammans, förklarade Ola-Conny då.

På tal om dans så blir det ofta alkohol och fest som står på agendan när de två släktingarna umgås. Nu berättar Ola-Conny vem som tål mest.

– Jag mäter mig inte med honom, men jag har alltid sagt till honom att jag vill ha kontroll. Jag dricker inte så där okontrollerat. Jag vill inte bli mer än salongsberusad, jag vill inte sitta och supa i någon jaktstuga. Jag vill vara hemma i så fall – så att jag vet var soffan är, säger Ola-Conny till Hänt.

FOTO: TT

Annons