LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så utnyttjas Morgan av Ullared – chefernas order: ”För att jag är känd”

29 jan, 2024 
Morgan Karlsson är en av kändis-eliten på Ullared.
Detta har lett till att cheferna nu väljer att sätta honom i en helt ny roll.
– Han kanske inte vill vända mig ryggen, säger Morgan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Morgan Karlsson, 50, slog igenom stort i tv-serien Ullared. Tillsammans med bland andra vännen Ola-Conny Wallgren, 60, och massa shoppingsugna kunder fick tittarna bevittna magin kring shoppingparadiset Ullared.

Men nu har det gått några år sedan den senaste säsongen sändes och ingen är ledsnare än Morgan och Ola-Conny. Även stamkunden Maritta Söderström, 79, hoppas att serien kan dra igång igen.

Detta är dock inget som stoppar de folkkära profilerna från att fortfarande leva på sina kändisskap. Både Morgan och Maritta har vittnat om att de ofta blir igenkända på stan – speciellt när de är på Kanarieöarna där det kryllar av svenskar som brukade kolla på serien.

Morgans kändisskap utnyttjas på Ullared

När Hänt når Morgan är han faktiskt på väg till Kanarieöarna för att tillbringa en veckas semester tillsammans med sin syster. Nu återstår det att se om han blir igenkänd, men något som är säkert är att hans kändisskap används på Ullared.

Annons

Och det är på VD:n Patrik Löfvins bevåg.

Patrik Löfvin verkar vara en bra chef?

– Ja han är ju väldigt bra att prata med. Jag har haft så här nu att de har ju hållit mig igång med att jag får stå i kundtjänst och ta emot kunder. Busslaster nu som är i låg säsong. Och vi har haft Rolfs bussar som man har kört från Stockholm och Oslo och sådana grejer, säger Morgan och tillägger:

– Jag jobbar ju mycket med mitt kändisskap fastän jag inte har varit i rutan på fyra år. Så jag håller på mycket med sånt, extra då på Gekås och sådär.

Morgan får alltså agera ansiktet utåt för Ullared – ett smart drag av cheferna givetvis.

Hur är det då att ha mer kundkontakt och sådär nu då?

– Jag tycker det är positivt. Och sen så tycker jag det är roligt att Patrik inte vill släppa mig helt. Vi vet ju inte om han kör en till säsong eller inte. Och då kanske inte han vill vända mig i ryggen om det. Utan han håller mig i schack och gör lite sådana här projekt med mig.

Annons

Ullared-Morgan om förmånerna som anställd på Ullared

Att jobba på Ullared har väldigt många förmåner. Sitter man dessutom på en fast tjänst får man ta del av den årliga bonusen som presenteras i januari varje år. I år landade bonusen på 20 miljoner kronor – vilket resulterar i att alla anställda får 17 000 kronor extra i samband med februarilönen.

Men det är inte det enda som gör de anställda glada och nöjda. Förutom att de kan äta lunch för 60 kronor i matsalen så har de även 10 % rabatt på hela Ullareds sortiment.

Detta leder ju såklart till att de anställda talar gott om arbetsplatsen.

– De har ju mycket sådant här som ska göra försprång. För annars kanske de kan bli som H&M, de har ju inte fått sådär bra rykte. Men där är Gekås noga så att jag till exempel inte ringer till pressen och är missnöjd med företaget, säger Morgan till Hänt.

FOTO: Ronny Karlsson, ANDERS WIKLUND / TT

Annons