Ullared-Morgan om relationen – efter Ola-Connys hårda bluffanklagelser

Ullared-Morgan om relationen – efter Ola-Connys hårda bluffanklagelser

Ullared-Morgan och Ola-Conny har genom året blivit ett riktigt radarpar i tv-realitysammanhang.
I en tidigare intervju med Hänt avslöjar dock Ola-Conny att deras relation är en bluff.
Nu svarar Morgan på anklagelserna!
Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”
0:27

Efter reklamen: Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”

(0:27)

Slå på ljud

Med omkring nära 5 miljoner besökare årligen är det många svenskar som har en relation till varuhuset Gekås Ullared. År 2009 blev varuhuset tillägnad en alldeles egen realityserie Ullared.

I och med serien fick fler svenskar upp ögonen för varuhuset, men framförallt för dess anställda. Ullareds Ola-Conny Wallgren, 58, och Morgan Karlsson, 49, blev snabbt storfavoriter hos tv-tittarna. Så pass att de till och med fick en egen serie En stark resa med Morgan och Ola-Conny.

I båda tv-serierna porträtteras de två som goda vänner. Men det menar Ola-Conny på är lögn. Nu svarar Morgan på Ola-Connys uttalande...

Ola-Connys stora ilska – oense med Ullared-Morgan: ”Hårdare”

När Hänt träffade de båda profilerna för individuella intervjuer var det en meningsskiljaktighet kring produktionen som stack ut. Ola-Conny berättar nämligen att han är oerhört besviken över hur han framställs i programmet.

– Man ska skratta med oss och inte åt oss, säger han och tillägger:

– Jag är stolt över de jag har gjort, men jag kommer vara hårdare i framtiden. I vissa fall har det vinklats på ett märkligt sätt. Förlöjligad på ett sätt.

Men Morgan är oense och delar inte kollegans upplevelse.

– Jag har inte upplevt något sådant. Det är klart att när jag ser programmet kan jag se mycket som är dumt. Men när man träffar fyrtio till femtio fans om dagen som jag gör, då lägger inte de mig mot huvudet att jag skulle vara förlöjligad.

Ola-Conny om fejkrelationen med Morgan – hårda orden om vännen

Vidare under intervjun med Ola-Conny diskuteras relationen med parhästen Morgan. Efter frågan om vänskapen dem emellan är han noga med att poängtera att de endast är kollegor.

– Det var ett spel för galleriet och det blev ju bra ändå, berättar han.

Han fortsätter:

– Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås inte på fritiden. Vi lever i olika världar.

Ullared-Morgan efter Ola-Connys bluffanklagelser – sanningen om relationen

Men Morgan har en annan bild av relationen och ser på kollegan med lite varmare ögon.

– Den är väl väldigt bra. Jag får inte tala om vad vi har gjort, men vi har varit uppe i Stockholm och spelat in lite program. Vi håller kontakten och träffas varje dag, berättar han för Hänt.

Han förtydligar dock att även om de trivs i varandras sällskap, så brukar de inte tillbringa mycket fritid tillsammans.

– Men det är inte så att han ringer till mig en lördagkväll och vi tar bussen in till Falkenberg och festar. Han är ju lite äldre än mig, säger han och fortsätter:

– Vi har aldrig varit osams. Jag brukar säga ”Vem skulle jag haft det bättre med än Ola-Conny?”, avslutar Morgan. Fina ord om parhästen!

FOTO: Amanda Gripenberg/Hänt, Lina Gustafsson/Hänt

FRÅN FÖRSTASIDAN