ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan avslöjar Ola-Connys hemlighet: ”Han sa inget till mig”

03 feb, 2023 
OLA-CONNY WALLGREN, MORGAN KARLSSON
Ullared-profilerna Ola-Conny och Morgan är mycket goda vänner. Men det finns en sak som Ola-Conny höll hemligt under en längre tid.
– Ola-Conny sa inget till mig, förklarar Morgan för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

Det var i juni förra året som Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 59, avslöjade att han funnit kärleken. Det visade sig då att det var ingen mindre än Ullared-kollegan Linda Persson, 46, som hade fångat hans hjärta.

– Den respektive jag lever med idag, min käraste Linda som är helt underbar och finaste som finns, sa Ola-Conny till Hänt och avslöjade sommarplanerna:

– Åker till Norrbotten i sommar och lever ett med naturen och kopplar av med min käraste.

Ullared-Morgans relation till Ola-Connys Linda

Nu visar det sig även att Morgan Karlsson, 49, är god vän med Linda och han kände henne långt innan hon och Ola-Conny fick kontakt.

– Linda är ju en kollega som jag kände innan. Jag har ju känt henne från matsalen då, för hon jobbar där så vi har ju varit trevliga kollegor innan då. Men det är ju bara att lycka till där och att han tycker det är roligt och så. Det verkar ju funka bra också, säger Morgan till Hänt.

Annons

– Det stämmer att vi har gjort slut. Allt är okej men sånt är livet. Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer om det, skrev Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

Detta var även något som Morgan kände till:

– Det verkade ju dock vara lite vajsing där och det tröt i 14 dagar, jag vet inte vad som hände, förklarar han för Hänt.

Men som tur var så löste sig saker och ting och Ola-Conny och Linda är förlovade igen – och är lyckligare än någonsin!

Ola-Connys hemlighet för vännen Morgan

Nu berättar Morgan om sin relation till paret. Han umgås faktiskt nästan ännu mer med Linda.

– Jo, kanske nästan mer med hans tjej då eftersom hon sitter i matsalen och delar ut mat till mig, så då brukar hon ju sätta sig och prata med mig, säger Morgan till Hänt och fortsätter:

– Jag och Ola-Conny brukar ju ses och prata om vårat bröd och vårt företag och vad vi ska göra nu och sådana där grejer. Så vi har en väldigt bra kontakt.

Men att Ola-Conny funnit kärleken i just Linda var något han höll hemligt för sin vän Morgan.

– Nej jag vet inte alltså Ola-Conny, han sa inget till mig. Han sa bara att han hade träffat en tjej som jobbade i restaurangen och jag visste inte vem den där tjejen var utan jag fick bara reda på det på slutet, säger Morgan och avslutar:

– Men ja det är ju jättekul, jag är inte en person som är avundsjuk eller springer och nedvärderar någon.

OLA-CONNY WALLGREN, LINDA PERSSON

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Johan Jeppsson/TT

Annons