LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Maritta och Lasses bakslag – efter förlovningen

16 jul, 2023 
Frida Eklöf
Amanda Rönnell
Maritta Söderström och Lasse Westerlund
Ullared-profilen Maritta Söderström kilar stadigt med fästmannen Lasse Westerlund.
Trots att de är förlovade verkar det inte finnas några planer på bröllop just nu.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Ullared-profilen Maritta Söderström, 78, slog igenom i succéserien Ullared. Där hon tillsammans med systern Gunnel var stammis på varuhuset i Gekås.

Men det är inte det enda vi har sett av den folkkäre tv-profilen i rutan, för några år sedan såg vi henne nämligen i dejtingprogrammet Hemliga beundrare. Och tack vare medverkan där fann hon kärleken på äldre dagar.

Så blev Ullared-Maritta och Lasse ett par

Det var i Hemliga beundrare som Maritta tog modet till sig och bjöd ut Lasse Westerlund, som hon fått upp ögonen för under ett besök på Ullared. Men redan första gången Lasse och Maritta träffades på Ullared bytte de nummer med varandra.

Maritta försökte i tre år förgäves att nå Lasse i hopp om en träff med karln som hon fått upp ögonen för, men det visade sig att han gett henne fel nummer.

– Jag var med min familj på Bingo och då kom det fram en karl som sa ”fan Lasse och jag pratade om dig igår”, ”Va?! fan jag trodde han va död”, sa jag då, berättade Maritta i Hemliga beundrare.

Ullared-Marittas bakslag med kärleken Lasse – efter förlovningen

Tur var väl det, för i år har paret nämligen varit ett par i hela tre år. Idag lever de som särbos, och försöker ses så ofta de kan. Dock finns det inget giftermål i sikte för Maritta och Lasse.

Annons

När Hänt når Maritta berättar hon varför det inte kommer bli något bröllop mellan kärleksparet trots att de är förlovade.

– Nej, jag tror vi är ganska eniga om det. Han har ju sitt här nere och jag mitt hemma, och så ska det skrivas så jävla mycket papper, eftersom han har jordbruk, fastighet, hus och så där, säger Maritta till Hänt och fortsätter:

–Sen ska det ändras på körkort, pass och hela helvetet. Och det kostar pengar framförallt.

Trots att kärleken blomstrar som aldrig förr mellan Maritta och Lasse verkar det inte som att bröllopsklockorna kommer ringa för dem inom en snart framtid.

FOTO: YOUTUBE

Annons