ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta om bakslaget på semestern – tvingades sitta i rullstol

17 dec, 2022 
Maritta Söderström
Maritta Söderström och hennes kärlek Lasse Westerlund var nyligen iväg på en välförtjänt semester.
Men under semestern åkte hon på ett riktigt bakslag som ledde till att hon fick sitta i rullstol.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

Maritta Söderström, 78, blev känd för svenska folket i realityserien Ullared tillsammans med sin syster Gunnel Hyvönen, 76.

Senare såg vi henne även i Hemliga beundrare där hon träffade sin stora kärlek Lasse Westerlund efter att hon tagit mod till sig att bjuda ut honom i programmet.

Paret lever idag som särbos men ses så ofta de kan – nyligen var de iväg på en två veckors semester till Gran Canaria. Men under resan så drabbades Maritta av en fruktansvärd smärta i ryggen – den var så påtaglig att hon tvingades sitta i rullstol.

Det stora bakslaget på semestern – tvingades hyra en rullstol

Maritta berättar för Hänt att hon lyckades hyra en rullstol som hon hade under hela semestern när de skulle ta sig någonstans – hon hade helt enkelt för ont för att kunna gå.

Annons

– Men jag fick hyra en rullstol för jag hade så ont i ryggen. Det kan väl bero på att jag väger för mycket, berättar Maritta och fortsätter:

– När vi var tvungna att gå, och jag orkar ju inte gå när jag har så ont, det känns ju som att den ska gå av.

Nu är paret hemma igen och hon har smort in sig med tigerbalsam vilket gjort att hon känner en liten förbättring.

Marittas stora glädje med särbon Lasse

Men trots bakslaget med ryggen och rullstolen så tycks paret vara mycket nöjda med sin semester. Hon berättar att det var fruktansvärt att komma hem igen med anledning av den stora temperaturskillnaden.

Om man frågar Maritta skulle hon nog mer än gärna stannat i värmen några dagar till.

– Vilken service det var där nere! Killen i receptionen tog våra väskor och följde med oss dit vi skulle bo. Och igår kom han och hämtade våra resväskor när vi skulle hem, berättar Maritta glatt och fortsätter:

– Vi hade en bungalow sju meter från poolen, lugnt och skönt. Så hyrde vi bil, och så var vi upp till Las Palmas och badade.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons