LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta: Morgan kommer inte hitta kärleken

17 apr, 2024 
Ullared-Morgan har varit singel de senaste åren.
Nu kommer Ullared-Maritta med en teori kring varför.
– Han är så "mañana, mañana", säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Maritta Söderström, 80, slog igenom med dunder och brak efter sin medverkan i Ullared. Tillsammans med sin syster Gunnel tog de svenska folket med storm och tittarna älskade att få följa dem på deras galna shoppingrundor.

Nu har det dock gått några år sedan serien slutade sändas på Kanal 5 och på den här tiden har mycket hänt! Bland annat har Maritta hittat kärleken i Lasse Westerlund och paret är även förlovade.

Trots att det inte finns ett filmteam på Ullared längre så är Maritta ändå där och shoppar med jämna mellanrum. Dessutom är hon fortfarande väldigt nära de folkkära profilerna Ola-Conny Wallgren, 60, och Morgan Karlsson, 50.

– Ola-Conny och Morgan brukar jag prata med. Men han är väl ledig mest. Han har ju fruntimmer han med nu, förlovat sig och så. Han verkar lycklig.

Annons

Ullared-Maritta om Morgans kärleksliv

Att Maritta har koll på läget råder det inga tvivel om. Sedan ungefär två år tillbaka är Ola-Conny förlovad med Linda Persson. Men Morgans kärleksliv har däremot stått still de senaste åren.

– Ja du, då tror jag nog man får hjälpa till att lyfta på honom. Han är så "mañana, mañana", han står ju och funderar och tänker. Du såg väl när han var på Kanarieöarna och han såg en barbröstad kvinna? Han tvärnitade ju så Ola-Conny ropade på honom, säger Maritta till Hänt.

Vem skulle du vilja para ihop Morgan med då?

– Ja, men vem ska det vara?, säger Maritta och tillägger skämtsamt:

– Kanske någon från tjejerna i Köping, det är ju en härlig serie, jag brukar titta på den. Jag tycker att de är så härliga.

Ullared-Morgan om Marittas teori om kärleken

När Hänt når Morgan bekräftar han Marittas teori.

– Visst visst, det har hon nog rätt i. Alltså jag vet inte, jag har inte varit någon såndär sökare efter kärleken. Jag har tagit det lugnt och försiktigt och det klart att man blir erbjuden väldigt mycket här. Det kan ju vara en fredagkväll när det kommer ett helt partygäng som vill bjuda en på hotellet och sådär. Men jag har varit lite försiktig och restriktiv och tagit det lugnt med kärleken. Jag har inte hastat på mig det, säger han till Hänt.

Så du förstår vad Maritta menar med att du är mañana mañana?

– Ja, det har hon rätt i, det har hon rätt i, säger Morgan och tillägger:

– Men det klart om jag skulle vilja skulle jag ju kunna gå på. Men man ska känna det inombords också, man ska ju känna att det här är något som jag på riktigt vill gå på. Inte bara göra det för sakens skull, men det tror jag att många gör. Det är nog därför det finns många skilsmässor, då de inte utforskat varandra innan och så blir det fel på vägen.

FOTO: SVT, TT

Annons