LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför är inte Ola-Conny sambo med fästmön Linda Persson

12 apr, 2024 
Kärleken sprudlar mellan Ola-Conny och hans fästmö Linda.
Men trots detta är de fortfarande särbos och nu visar det sig finnas en förklaring till det.
– Det är väl det som är grejen med kråksången, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Det är snart två år sedan som Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren, 60, och flickvännen Linda Persson kunde berätta den glada nyheten att de förlovat sig!

Men bara några månader senare kom beskedet att de hade gått skilda vägar och förlovningen var bruten. Dock varade det inte allt för länge och efter bara en månad insåg det forna paret att de inte kunde vara utan varandra, saknaden var alldeles för stor.

– Så under den här tiden så kom vi på det, att vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra och att vi ville återuppta förlovningen. Bara så, vi saknade varandra så oerhört mycket, sa Ola-Conny då till Hänt.

Därför kan inte Ola-Conny vara sambo med Linda

När Hänt nu når Ola-Conny är det ganska rimligt att fråga: "Är ni fortfarande förlovade?".

Annons

– Ja det är vi!, svarar Ola-Conny glatt.

Men däremot bor de inte tillsammans och detta finns det en förklaring till. Linda jobbar nämligen också på Ullared, närmare bestämt i restaurangen. Nu berättar Ola-Conny varför de inte bor ihop.

– Det är väl bra att vi inte hänger på varandra varje dag, utan var och en har ju sitt. Vi träffas på kvällarna och ibland på förmiddagarna och ibland på någon ledig dag. Det är väl det som är grejen med kråksången att man inte hänger på varandra varje dag eftersom vi jobbar på samma arbetsplats, säger han till Hänt och fortsätter:

– Då kan man tröttna på varandra, så det är nog bra att man är ifrån varandra lite då och då. Att båda är upptagna med sitt och då är allting lite mer kul när man väl träffas. Men ska man hänga på varandra var och varannan dag så kan det lätt bli att man tröttnar på varandra. Jag tror att det är så.

Ola-Conny om bröllopet med Linda

Det är nog många som förstår Ola-Conny och Linda eftersom det är allt vanligare nu för tiden att vara särbos.

– Vi har väl lite olika intressen sådär kanske. Man får värna om sitt eget jobb, sina egna kompisar och vänner. Jag tror nog att många tänker som jag faktiskt, säger Ola-Conny.

Men det finns ju något annat som hör till en förlovning, nämligen bröllop. Men där ligger Ola-Conny och Linda lågt för tillfället.

– Vi har inte diskuterat det. Det bästa är väl bara att se vad som händer, saker och ting mognar när det mognar, säger Ola-Conny.

FOTO: Hänt, Privat

Annons