ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Boris inlagd på sjukhus efter dubbelsidig lunginflammation

24 maj, 2023 
Ullared-gänget
Bors Lennerhov, känd från tv-serien Ullared hade tidigare cancer.
Nu berättar han att han fick uppsöka akut vård efter att drabbats av dubbelsidig lunginflammation.
– Jag hade fått varbildning i lungan, säger Boris till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

I programmet Ullared fick vi följa ett härligt gäng som antingen jobbade eller brukade shoppa på varuhuset Gekås i Ullared. Två av profilerna som kom att bli riktiga tv-stjärnor genom serien är Ola-Conny Wallgren, 59, och Morgan Karlsson, 50.

Även shoppingvaruhusets dåvarande vd Boris Lennerhov, 67, medverkade i programmet. År 2021 ersattes Boris av den nya vd:n Patrik Levin och bara för några dagar sedan valde Boris även att lämna sin roll som styrelseledamot. Han berättade då för Hänt att han skulle fokusera på sig själv och sin hälsa.

Ullared-profilen akut sjuk – inlagd på sjukhus efter kampen: ”Varbildning i lungan”

Året var 2014 när Boris fick veta att han hade cancertumörer i lymfkörtlarna och mjälten. Som tur var gick allt bra vid tidpunkten men nu visar sig Boris tvingats uppsöka vård igen – denna gång på grund av problem med lungorna. I en intervju med Hänt berättar Boris om den okända sjukdomskampen.

Annons

– Jag mår för dagen väldigt bra så det är inga problem med det. Men jag hade ju cancer för ett par år sedan, det gick ju bra till slut. I vintras åkte jag på en dubbelsidig lunginflammation som var rätt besvärlig. Då mådde jag inte så bra för jag hade fått varbildning i lungan så jag hamnade på sjukhus och det tog lite tid innan det var borta och åtgärdat, säger Boris.

Han fortsätter:

– De fick suga upp det så det var stökiga tre veckor. Det här var i januari men det tog ett par månader att bli helt frisk igen. Det var lite obehagligt så då tänker man också att man borde tänka på sig själv mer.

Planerna för framtiden efter beslutet att lämna Ullared

Idag mår Boris bra och nu väntar en härlig sommar som han ska tillbringa mestadels i semesterlägenheten på Mallorca.

– Jag ska vara mer på Mallorca, vi har haft en lägenhet där länge men det har knappt blivit av så nu är det dags. Sen har jag barn och fem barnbarn så det är rätt trevligt att också umgås med. De är också med oss på Mallorca mellan varven så det blir inga problem med att få tiden att gå.

FOTO: TT

Annons