Udda kärlekskravet i Robinson: “Måste trimmas bort”

Udda kärlekskravet i Robinson:
Nicoline Artursson och Pascal Mazza Ramsby fann varandra under inspelningen av dokusåpan Robinson i TV4. Nu avslöjar hon vad som gör att de inte kysst varandra ännu.
Annons

I TV4:s dokusåpa Robinson har känslorna svallat höga ända sedan starten. Men det är inte bara konflikter på den lilla paradisön.

Deltagarna Pascal Mazza Ramsby, 25, och Nicoline Artursson, 25, fann varandra under inspelningen och tillbringar mycket tid tillsammans.

Annons

I kvällens avsnitt berättar Nicoline mer om deras relation. Det är när hon har ett förtroligt samtal med lagkamraten Désirée Steno som avslöjandet kommer.

– Tror du att ni kommer bli ihop? frågar Désirée.

– Vi har ju kommit nära och har väldigt mysigt när vi pratar och har bra kemi tillsammans, säger Nicoline Artursson.

Annons

När Désirée Steno frågar Nicoline om de har pussats avslöjar hon att Pascal pussat henne på kinden och i nacken – men att det inte blir mer om inte Pascal ändrar något först.

– Men längre än så återstår att se faktiskt. Det där skägget måste trimmas bort, säger Nicoline Artursson.

Hon fortsätter:

– Det är mycket möjligt att det skulle kunna ske något annat om mustaschen fick trimmas bort. Den har ju växt över hans läpp nästan, säger Nicoline Artursson. 

Nicoline Artursson berättar också att relationen med Pascal Mazza Ramsby inte var något hon trott skulle hända under hennes medverkan i Robinson.

– Jag har ju verkligen inte alls några tankar  på att jag skulle träffa någon här, jag hade verkligen inte det. Att det sker under det här äventyret också är ju, det blir ju så här, “vad är det som händer?” säger hon och fortsätter.

Annons

– Varje dag som går känner jag att jag och Pascal kommer närmare varandra och jag känner den här kemin som växer hela tiden. Det är väldigt spännande och magiskt.

Nicoline Artursson har tidigare varit hemlighetsfull om deras relation.

– What happens in Fiji stays in Fiji right now, sa hon i en intervju med Hänt i mars.

Här är alla deltagare i årets Robinson:

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…