TV4:s plötsliga ändring av Idol – därför flyttas sändningen

Idol på TV4
Idol sänds vanligtvis klockan 20.00 på fredagar – men nästa vecka har TV4 valt att ändra sändningstiden.
I kvällens avsnitt avslöjar programledaren Pär Lernström anledningen till beslutet.
Annons

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4 och i veckans fredagsfinal stod duetter på schemat. Deltagarna parades ihop med några av artistsveriges starkast lysande stjärnor, däribland Molly Sandén, Carola Häggkvist och Eric Gadd. Efter kvällens avsnitt kommer endast fem idoler få fortsätta sin resa i programmet.

Annons
Annons

Deltagaren Gottfrid Krantz, 23, sjöng ihop med Carola. Inför sändningen delade Carola flitigt med sig av bilder och videoklipp från repetitionerna. Hon passade även på att hylla Gottfrid i ett inlägg.

Annons

”Så härlig o musikalisk kille med så stort hjärta”, skrev Carola.

Carola Häggkvist avslöjar missen inför Idol

I ännu ett inlägg avslöjade Carola Häggkvist en miss som hade kunnat sätta stopp för hennes medverkan i Idol.

”Hade egentligen ett gig i Norge som var bokat på fredagen så jag var tvungen att tacka nej till Idol först”, skrev Carola på Instagram.

Carola berättade vidare att allting löste sig till slut och att hon var glad över att kunna medverka i TV4-programmet.

”De hade tagit fel på dag… haha. Giget var egentligen på lördag! Så nu kan jag göra både och”, skriver Carola och fortsätter:

”Sista minuten-ändring av planer. Det är okej – till och med till det bättre. En riktig välsignelse! Det blir kul ikväll!”

TV4 ändrar sändningstiden av Idol

Innan Carola och Gottfrid Krantz intog Idol-scenen berättade programledaren Pär Lernström, 39, att TV4 valt att ändra sändningstiden nästa vecka. Eftersom det är EM-kval klockan 20.35 nästa fredag flyttar de fram Idol en timme.

– Så här är det, nästa vecka så har vi superfredag i TV4. Då börjar vi en timme tidigt, klockan 19 drar vi igång för sen 20.30 är det livsviktig landskamp för herrlandslaget. Så det blir en superkväll. Det är bara att slå på TV4 klockan 19 och sedan hålla det hela kvällen, sa Pär Lernström i kvällens avsnitt av Idol.

Resultatshowen blir dock senare än vanligt. Den drar nämligen inte igång förrän efter klockan 23.

FOTO: Mattias Hansson/TT
Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…