TV4:s nya glädjebesked för Bingolotto

Lotta Engberg och Rickard Olsson
Det har stormat en del kring Bingolotto på sistone – då Rickard Olsson plötsligt hoppade av som programledare.
Men nu får tittarna en glädjande nyhet efter allt tumult.
"Härligt", skriver en tittare.
Annons

Nyligen stod det klart att Rickard Olsson, 53, lämnar Bingolotto. Programledarens kontrakt går ut efter den här säsongen men eftersom han blev sjuk hoppade han av redan i april. Som ersättare hoppar Lotta Engberg in som programledare i det populära programmet.

Annons

– Jag har dragits med en långvarig förkylning och har dessutom avråtts av läkare från att arbeta de närmaste veckorna. Därför har jag för alla inblandades bästa tagit beslutet att kliva av redan nu, sa Rickard Olsson i ett pressmeddelande i april.

Tidigare programledaren Lotta har flera gånger hoppat in som vikarie i Bingolotto för både Rickard och företrädaren Ingvar Oldsberg, 75. Så hon är inte helt ny på området när hon nu tar över programmet resten av säsongen.

Annons

– Det känns kanon att Lotta, som gör Bingolotto superbra, kan köra resten av programmen under våren. Det har självklart varit påfrestande psykiskt att inte kunna bidra som man önskar. Jag har dock under veckan testats negativt för coronaviruset och det känns skönt. Jag har också under 16 år jobbpendlat från Stockholm till Göteborg, vilket varit slitsamt. Nu vill jag, vilket inte minst världshälsoläget fått mig att inse, i första hand ta hand om min familj, sa Rickard i pressmeddelandet.

Tittarna jublar över nyheten

Tittarna verkar ha tagit programledarbytet med ro och nu kommer en ny händelse de jublar över: nämligen Bingolottos dansbandmånad. Under söndagens avsnitt kommer Larz-Kristerz som gäster, till tittarnas stora förtjusning. Efter 10 år i dansbandsgenrens finrum har Larz-Kristerz gjort sig ett högt ansett namn på den svenska musikscenen.

På Instagram skriver Bingolotto till ett videoklipp på bandet:

“BingoLottos dansbandsmånad öppnar med en riktig smällkaramell! på scen hittar vi inga mindre än Larz Kristerz! Du missar inte detta va?”. 

Annons

I kommentarsfältet jublar tittarna över nyheten och för att de ska få se det populära bandet.

“Toppen att det blir dansbandsmånad, man blir glad i hela kroppen!”, skriver en.

“Härligt”, skriver en annan.

“Härligt. Tycker bara det ska vara dansband i Bingolotto!”, skriver ytterligare en.

 

Annons

FOTO:TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…