TV4:s nya framtidsbesked för Soraya Lavasani

Soraya Lavasani och sonen Winston
Det var i början av mars som den populära Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani gick på föräldraledighet.
Nu avslöjar TV4 hennes planer på kanalen.
Annons

Många upplever nog att det känns tomt i Nyhetsmorgon utan Soraya Lavasani. Hon har inte varit med som programledare sedan i början av mars då hon gick på föräldraledighet. Och enligt TV4 kommer det att dröja innan hon är tillbaka.

Annons

I september förra året avslöjade Soraya Lavasani att hon väntade till andra barn tillsammans med maken Ralph Olsson. De har sedan tidigare dottern Bianca. Besked kom under en sändning i Nyhetsmorgon.

– Det ryktas ju om att du har året största nyhet själv, sade Jesper Börjesson, som hon då ledde programmet med, och tittade på kollegan.

Annons

– Kanske inte året, men kanske 2020:s största nyhet – för mig och min familj i alla fall. Då kommer det en till liten bebis. Det blir tillökning i familjen, sade Soraya Lavasani i direktsändnings medan Jesper Börjesson jublade.

Stora bebislyckan

Hon fortsatte sedan att leda programmet fram till i mars i år då hon tog en paus för att förbereda sig inför födseln. Men det tog inte lång tid innan tv-tittarna fick återse Soraya Lavasani. Ungefär en vecka efter mammaledighetens start dök hon nämligen upp igen – den här gången i ett videosamtal för att prata om bland annat namnet.

Det visade sig att hon och maken bestämt sig för att inte ta reda på könet innan födsel, och att de varit lite oense om vad barnet skulle heta.

– Vår dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa Soraya då.

Och visst blev det så! I april berättade Soraya på Instagram att hon och maken fått tillökning i familjen och att det blev en liten grabb.

Annons

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skrev hon.

Beskedet från kanal

Nu uppdaterar hon flitigt med barnbilder på Winston, som han ju faktiskt kom att heta. Det gillarn följarna skarpt.

”Vad gulliga ni är tillsammans och tiden flyger! Snart är du i rutan igen”, skriver en följare på Sorayas senaste inlägg på henne och Winston.

View this post on Instagram

Han 🤎

A post shared by Soraya Lavasani (@sorayalavasani) on

Annons

Enligt TV4 kommer det dock att ta ett tag innan Soraya är tillbaka igen.

”Soraya kommer att vara föräldraledig ett tag till”, skriver Nyhetsmorgons pressansvarige till Hänt.

Det verkar alltså som att tv-tittar får klara sig utan Soraya Lavasani under den närmsta tiden.

Bild: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…