TV4:s nya besked om Efter fem – efter tittarnas frågor

Tilde de Paula Eby i Efter fem
I sex månader har tv-tittarna fått se Tilde de Paula Eby och flera andra TV4-profiler i eftermiddagsprogrammet Efter fem. Nu meddelar kanalen att det snart är dags för säsongens sista avsnitt.
Annons

Aktualitetsprogrammet Efter fem drog igång på TV4 i januari. Programledaren Tilde de Paula Eby, 46, hade innan dess jobbat på Nyhetsmorgon i många år. Men trots att Tilde bytte både arbetstider och program har hon fått jobba med nästintill samma gäng som innan. Efter fem-ensemblen består nämligen av bland andra Axel Pileby, 32, och Henrik Alsterdal, 39 som båda har jobbat på TV4 en längre tid.

Tilde de Paula Eby är en person med många järn i elden och har inte bara jobbat med Efter fem under vintern och våren. Hon har även varit programledare för Let’s dance som nyligen hade säsongsavslutning. Tilde har därför haft flera ersättare, nu senast Malou efter tio-profilen Malou von Sivers, 66.

Annons

Anledningen till att Malou hoppade in i Tildes ställe i veckan var på grund av att Tilde de Paula Eby fått uppdraget att leda Polarpriset tillsammans med före detta Nyhetsmorgon-kollegan Jesper Börjesson, 48. Detta förklarade TV4 i en kommentar på Facebook efter att flera TV4-tittare frågat kanalen var Tilde höll hus.

Annons

”Tilde är tillbaka i Efter fem på torsdag!”, skrev kanalen som svar på en tittares fråga.

TV4 besvarar tittarnas frågor om Efter fem

Inför torsdagens avsnitt av Efter fem la TV4 upp en bild på Tilde de Paula Eby och Axel Pileby på Facebook. I kommentarsfältet har en tittare ställt frågan:

”Kommer ni sända hela sommaren?”, varpå redaktionen svarar:

”Efter Fem tar paus från och med imorgon, men vi återkommer i höst!”

Det verkar som att de flesta tittare är nöjda med den första säsongen av Efter fem då flera personer nu uttrycker en sorg över att säsongen är över efter denna vecka.

Annons

”Ha en skön sommar Tilde, Axel, Henrik och ni alla bakom kameran, och välkomna tillbaka i höst, oj vad man får längta”, skriver en person i en kommentar.

”Synd att det blir sommaruppehåll. Vad ska jag nu göra vid 5”, skriver en annan.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…