TV4:s besked: Då återförenas Jesper och Soraya i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon
Jesper Börjesson och Soraya Lavasani har blivit en duo att räkna med i Nyhetsmorgon. Nu avslöjar TV4 när de är tillbaka i rutan igen efter ledigheten.
Annons

TV4:s Nyhetsmorgon är ett program som många människor älskar att inleda sin dag med. Sju dagar i veckan visas det på kanalen och på vardagar är det alltid två programledare i rutan.

I veckan har vi fått se Maria Forsblom, 36, och Thomas Ritter, 42, en hel del i Nyhetsmorgon, detta på grund av att flera av personerna i originaluppsättningen är på semester. Maria brukar annars jobba tillsammans med Steffo Törnquist, 63, eller Anders Pihlblad, 51, men då de båda är på lite välbehövlig ledighet hoppar nyhetsankaret Thomas in i deras ställe.

Några andra Nyhetsmorgon-profiler som också är på semester är Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48. Just denna duo har blivit något av en tittarfavorit och det märks tydligt att de gillar att arbeta tillsammans. Innan de gick på semester skrev Jesper ett inlägg på Instagram där han berättade om kärleken till Nyhetsmorgon:

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er”.

I kommentarsfältet uttryckte Soraya sitt vemod inför att lämna TV4-kollegan.

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester”, skrev hon i en kommentar inför deras sista sändning tillsammans.

TV4:s besked om tittarnas favoritduo i Nyhetsmorgon

En annan förändring som sker under sommaren är att Nyhetsmorgon ändrar sin starttid. Istället för att dra igång 05.45 på vardagsmorgnar får tittarna vänta ytterligare en timme på morgonshowen, något Tv4 berättade i ett mejl till Hänt tidigare i veckan.

”Under sommaren startar Nyhetsmorgon en timme senare”, skrev de.

Trots att sommaren knappt har börjat är det flera TV4-tittare som undrar när programmet ska återgå till det normala. Nu avslöjar kanalen när Jesper Börjesson och Soraya Lavasani återvänder som duo till Nyhetsmorgon efter semestern.

”De är tillbaka i rutan som par den 12 augusti”, skriver TV4 i ett mejl till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…