Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4:s nya avslöjande om romansen i Biggest loser: ”Känslosamt”

Klara Asp och ALexander Berglund i Biggest loser

Klara Asp och Alexander Berglund fattade tycke för varandra under inspelningarna av Biggest loser. Nu avslöjar TV4 när tittarna kommer att få veta mer om hur deras relation ser ut idag.

I årets säsong av Biggest loser på Sjuan och TV4 play har tittarna redan fått se kärlek växa fram mellan två deltagare. Tidigt kunde programledaren Anna Brolin, 38, avslöja romansen men ville då inte säga vilka deltagare det gällde.

 – Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program, men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, har hon tidigare sagt till Hänt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förra veckan kom det fram att Alexander Berglund, 23, och Klara Asp, 21, kommit varandra väldigt nära under den första tiden på slottet.

– Vi har varit här i två veckor och det kanske låter töntigt, men man blir så himla nära här inne. Alex är väl den som betytt mest här inne. Vi blev jättenära och han har väl peppat och stöttat mig här inne, sa Klara Asp då.

Relationen mellan Alexander Berglund och Klara Asp

När Alexander Berglund fick lämna programmet bröt Klara Asp ihop i tårar. När hon senare kom till sitt rum hade han lämnat ett brev på bordet, vilket fick henne att än en gång brista ut i gråt.

– Han skriver att jag ska höra av mig direkt när jag kan och att jag betyder jättemycket för honom och att vi ses hemma och att jag ska ge allt. 

Deltagarna har nämligen inte tillgång till mobiltelefon och har inte heller någon möjlighet till kontakt med omvärlden. Därför måste hon vänta tills dess att hon själv har lämnat slottet med att träffa Alexander Berglund igen.

Hur deras relation idag ser ut vill TV4 inte svara på. Pressansvarig för programmet, Åsa Örtengren, avslöjar dock i ett mejl till Hänt att  tittarna kommer att få veta sanningen om deltagarnas romans längre fram.

– Den starkaste glädjen i Biggest loser tycker jag är att dels se hur deltagarna förändrar sina liv men också de starka band som uppstår. Klara och Alexander fann trygghet i varandra på slottet, och det är förståeligt att det blev känslosamt när Alexander blev tvungen att lämna. Hur deras relation ser ut idag vet vi först framåt finalen.

Biggest loser sänds på måndagar och tisdagar klockan 21.00 på TV4 Play och på Sjuan.

LÄS MER: Lisas tårar efter avhoppet i Biggest loser: ”Skittufft”

LÄS MER: Tittarnas kritik mot Biggest loser efter händelsen: ”Helt fel”

FOTO: TV4 

FRÅN FÖRSTASIDAN