TV4:s ord: Därför är Sigrid Bernson inte med i Let’s dance

TV4:s första ord om Sigrid Bernsons Let's dance-beslut
Sigrid Bernson har varit en av proffsdansarna i TV4:s Let's dance sedan 2011, med undantag för två säsonger.
Men i år är hon inte en av deltagarna som bekräftats av TV4. Här är produktionens första ord om beskedet.
Annons

Det var i slutet av förra året som Sigrid Bernson, 31, och Robin Bengtsson, 29, gick ut med att de funnit kärleken i varandra. Tittarna hade under våren sett dem dansa ihop i TV4:s Let’s dance, och efter att paret tvingats lämna programmet utvecklades något annat än vänskap mellan dem. Men kärleken valde paret att hålla hemlig ett tag, trots att det fanns flera följare som spekulerade i deras verkliga relation.

Annons
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tävlade ihop i Let
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson tävlade ihop i Let’s dance 2019.
Annons
Sigrid och Robin fann varandra under inspelningarna.
Sigrid och Robin fann varandra under inspelningarna.

Robin Bengtsson är en av finalisterna i årets Melodifestival. Han tog sig direkt från den första deltävlingen till finalen med sitt bidrag Take a chance, men flickvännen Sigrid befann sig inte i publiken – trots att Robin dagen innan förklarat att hon skulle vara på plats för att heja på Robin.

Sigrid Bernsons långa frånvaro

Orsaken till hennes frånvaro var att hon drabbats av sjukdom.

– Sigrid kunde inte komma tyvärr för hon blev sjuk natten till idag. Det var lite trist, sa Robin Bengtsson då till Hänt.

Annons

Han förklarade vidare att det var tur att hon nu har en ny chans att heja på i publiken under själva finalen.

Efter sjukdomsbeskedet under Melodifestivalen har Sigrid Bernsons frånvaro fortsatt. Hon har inte uppdaterat sina sociala medier, något hon vanligtvis brukar göra flitigt. Bland kommentarerna på hennes Instagram går det att se att fansen undrar vart hon tagit vägen.

TV4 om Sigrid Bernsons medverkan

Under förra veckan gick TV4 ut med vilka danspar som vi kommer att få se tävla i Let’s dance i vår, och Sigrid är inte en av dem som kommer att medverka.

Sedan 2011 har hon varit en av proffsdansarna i programmet. 2015 valde Sigrid att inte ställa upp i Let’s dance på grund av andra åtaganden i sitt liv. 2018 hade hon fullt upp med Melodifestivalen och även då uteblev hennes medverkan i tävlingen.

Annons

Men den här gången har hon inte uttalat sig om beslutet kring att inte medverka. När Hänt når TV4 förklarar dem att dansarna kan variera från säsong till säsong.

”Vilka dansare som medverkar i Let’s dance varierar från år till år”, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för programmet, till Hänt.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…