TV4:s besked om Jesper och Sorayas ersättare i Nyhetsmorgon

Jesper Börjesson och Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon på TV4
I onsdags gjorde Soraya Lavasani och Jesper Börjesson sin sista sändning tillsammans innan semestern. Nu meddelar TV4 att duon blir ersatta av andra programledare i Nyhetsmorgon.
Annons

Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, har blivit en duo att räkna med i Nyhetsmorgon. Sedan i höstas har de tillsammans varit programledare flera dagar i veckan och deras härliga kemi har gjort dem till en riktig tittarfavorit.

Förra veckan kom Jesper Börjesson med ett nytt besked om sin och Soraya Lavasanis framtid i Nyhetsmorgon.

Annons

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er. Nu kliver vi in i sista veckan som duo innan semestern. Hoppas vi ses i rutan i veckan”, skrev Jesper Börjesson i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

Annons

Soraya Lavasani var snabb med att kommentera inlägget och uttrycka sitt vemod inför uppehållet i rutan.

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester. Imorrn kör vi igen”.

TV4:s svar på tittarnas frågor om Nyhetsmorgon

Nu har alltså parhästarna gjort sin sista sändning tillsammans innan semestern. Flera tittare är nyfika på vilka som kommer att synas i rutan istället för Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i sommar.

”Vilka kommer ersätta dem då?”, undrar en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Nu besvarar TV4 tittarnas funderingar i sociala medier.

Annons

”Vi har en stor programledarfamilj så det blir ett gäng sköningar som turas om att styra skutan när dessa sköningar tar semester”, skriver kanalen i en kommentar.

Inlägget har fått många reaktioner från tittare som kommer att sakna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon.

”Önskar er en härlig semester. Ni är verkligen värda det. Inte många skulle klara av ert svåra men roliga arbete. Älskar er alla på TV4”, skriver en person i kommentarsfältet till TV4:s inlägg.

FOTO: TV4, Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…