TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 tvingades till akut möte – profilen ville åka hem efter nya bråket i ”Farmen”

17 jan, 2018 
Lina Arvidsson
I kvällens "Farmen" utbryter storbråk mellan Jean-Pierre Marques och Gustav Anestam. När Jean-Pierre vill lämna tävlingen kliver TV4 in och medlar.
Annons

I kvällens avsnitt av dokusåpan “Farmen” utbryter ett nytt bråk på gården. Den här gången är det Jean-Pierre Marques, 31, och Gustav Anestam, 28, som hamnar i storbråk.

Irritationen pyr mellan Gustav och Jean-Pierre under hela avsnittet.

Vid matbordet vill Jean-Pierre ta upp en händelse som inträffat tidigare mellan honom och Daniella Högström, 20, som inte vill prata om det. Då stiger Gustav in och bråket är i full gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är trött på att han ger sig på människor som är mindre än honom. Han har tjafsat med Daniella i tre dagars tid och jag tröttnade på att se henne ledsen, säger Gustav Anestam.

Efter bråket tröttnar Jean-Pierre och bestämmer sig för att åka hem från “Farmen”.

– Jag åker hem. Du får som du vill. Jag skiter i allt, säger han.

Jean-Pierre Marques packar sina saker och meddelar övriga deltagare att han ska åka hem.

Annons

– Man blir ju irriterad här på Farmen. Man får ingen mat, man får knappt något protein, inget socker, ingenting i sig. Man blir väldigt less på att det hela tiden är tjafs och att det är intriger om allting, säger Jean-Pierre.

I programmet får tittarna se att storbonden Stella Kibona, 32, övertalar Jean-Pierre att stanna kvar. Men i verkligheten tvingades TV4 att gå in och prata med Jean-Pierre Marques.

– Även produktionen var inne och pratade med Jean-Pierre när han ville åka hem. Men det var först och främst Stella som pratade med honom så att han valde att stanna, säger TV4:s pressansvarige, Anders Edholm.

Årets säsong har varit ovanligt bråkig. Efter bara några dagar utbröt ett gräl mellan Louise Olsson, 30, och Krisi Pärssinenn, 50, som slutade med en grötsmocka och Louise skickades hem av produktionen.

Beslutet att skicka hem Louise Olsson var enkelt då produktionen har nolltolerans mot våld. Men att någon mer skulle skickas hem på grund av bråken på “Farmen” har inte varit aktuellt.

– Inte vad jag känner till. Reglerna är ju väldigt tydliga: alla former av våld leder till att man får åka hem. Det vet alla deltagarna innan de kliver in på gården. När det gäller verbala bråk är det lite mer svårbedömt. Men våld är helt oacceptabelt. säger Anders Edholm.

Här är alla deltagare i årets “Farmen”

FOTO: TV4

Annons