TV4-tittarnas ord efter farliga missen i Nyhetsmorgon: ”Glömde”

Missen i Nyhetsmorgon på TV4
Ett inslag från onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 har fått en hel del tittare att reagera starkt. Nu varnas reportern Carolin Björnerhag i kommentarsfältet på programmets Instagram-konto.
Annons

I onsdags var det återigen dags för Sebastian von Sivers Haage, 32, och Elisabet Frerot Södergren, 55, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Båda profilerna är inhoppare under sommaren då de andra programledarna är på semester.

Sebastian jobbar vanligtvis med andra uppdrag på kanalen och vi är vana vid att se Elisabet Frerot Södergren som utrikeskorrespondent. Hon har jobbat på TV4 i hela 25 år och har under denna tid varit programledare för både Kalla fakta samt agerat nyhetsankare.

Annons

När Elisabet gjorde sin första sändning för sommaren i måndags var det flera tittare som uppmärksammade att hon färgat håret. I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebook-sida vällde komplimangerna in.

Annons

”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

”Elisabeth du är jättesnygg din nya hårfärg”, skrev en annan.

Tittarnas varning till reportern efter missen i Nyhetsmorgon

Men det var inte bara Sebastian von Sivers Haage och Elisabet Frerot Södergren som jobbade med Nyhetsmorgon i onsdags utan även reportern Carolin Björnerhag, 32.

I ett inslag träffade hon trädproffset Douglas Wells som visade hur man kan tänka kring träden i sin trädgård och hur man kan arbeta med sina träd på ett säkert sätt utan att råka ut för olyckor. Carolin fick då vara med och demonstrera vad man ska göra före och efter att man fäller ett träd.

TV4 har även lagt upp ett kortare klipp från inslaget på sitt Instagram-konto. I detta ser man hur Carolin Björnerhag fäller ett träd med en motorsåg. Nu är det flera tittare som uppmärksammar samma detalj i video. Reportern har nämligen glömt att fälla ner visiren på hjälmen samt saknar skyddsglasögon.

Annons

”Var har du skyddsglasögonen. Lilla söta du”, skriver en person.

”Oj, ner med visir, kan hoppa spån i ögonen”, skriver en annan.

”Glömde skyddsglasögonen”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…