TV4-tittarnas kritik mot Pernilla Wahlgrens nya program Yes Chef

Pernilla Wahlgren & Tomas Sjögren

Den 17e december hade Pernilla Wahlgren och Thomas Sjögrens nya matlagningsprogram Yes chef premiär på Dplay.
Nu riktar TV4-tittare stark kritik mot programmet.
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren
Slå på ljud

Tillsammans med mästerkocken Thomas Sjögren är Pernilla Wahlgren just nu aktuell med sitt nya matlagningsprogram Yes Chef! där hon under en Sverige-resa får lära sig allt möjligt om matlagning av den rutinerade kocken. Under måndagen gästade hon Nyhetsmorgon för att prata om det nya programmet, och berättade bland annat hur hennes tidigare äktenskap med Emilio Ingrosso har influerat hennes intresse för mat.

– Jag har fått mitt stora matintresse och passionen för matlagning, och lite extra för italiensk mat, för att jag var gift med en italiensk krögare. Och sen har ju det smittat av sig på barnen, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Bianca i tårar efter bortklippta scenerna

– Men jag tror framför allt att det har och göra med att det alltid är så mycket som handlar om mat i vår familj. När vi reser så kretsar jättemycket tid och planering kring vilka restauranger vi ska besöka och vilken mat vi ska laga. Så det är en stor passion, det är det.

Programmet hade premiär på Dplay den 17e december och sedan dess har sångerskan fått många kommentarer och meddelanden från människor som uppskattat programmet. Men i kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebooksida är det nu många tittare som kritiserar det nya konceptet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4-tittarnas kritik mot Yes chef

Många TV4-tittare tycker nämligen att det börjar bli lite uttjatat med matlagningsprogram, och anser framförallt att borde finnas fler personer som ska få synas i tv förutom familjen Wahlgren.

”Fnns det inga andra trevliga, kunniga personer som man kan få se på TV? Inget fel egentligen på Wahlgren/Ingrosso, men LITE jobbigt börjar det att bli...Ja, jag vet att man kan byta kanal, och det gör jag också, men skulle vilja se några andra som omväxling!”, skriver bland annat en tittare.

”Har inget emot familjen Wahlgren men det kan bli för mycket av dem. Ärligt talat så tycker jag också det är för mycket "hemma hos"-program och debattprogram, så tro det eller ej men ser inte alls på tv längre”, skriver en annan.

Men samtidigt som många kritiserar programmet och familjen Wahlgren är det också många som står upp för dem.

”Stackars alla rastlösa själar som alltid måste hata på andra människor. Hoppas dom slipper leva så hela sitt liv”, skriver en tittare.

”Alltså den kvinnan har verkligen tusen järn i elden. Vilket otroligt roligt liv hon måste ha”, skriver en annan och syftar på Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya ord om Oliver Ingrossos ex-flickvän

FRÅN FÖRSTASIDAN