TV4-tittarna rasar mot Farmen – efter beteendet: ”Herregud”

Farmen 2022 kritik

Den nya säsongen av Farmen har skapat starka reaktioner.
Nu riktar tittarna stark kritik mot deltagarna efter deras beteende.
”Herregud”, skriver en person.

Den nya säsongen av det populära programmet Farmen är äntligen igång. I programmet får man följa 17 deltagare som tillsammans bor på en gård där de ska leva som på 1800-talet.

Under säsongens gång ställs de inför svåra utmaningar och tävlingar, och den som står sist kvar vinner en halv miljon kronor.

Programmet har lockat många tittare under alla år, och så även den här gången.

Men nu rasar tittarna mot deltagarna efter deras beteende.

Alexander Segerström om okända hånglet i Farmen

När man lever så tätt inpå varandra är det inte helt ovanligt att det uppstår romanser.

Flera utav deltagarna spekulerar nu ifall det kan finnas en spänning mellan Alexander Segerström och Victoria Verovic Larsson, och oavsett om det stämmer eller inte så kan Alexander avslöja en minst sagt oväntad detalj.

När Hänt pratade med Alexander om den påstådda romansen med Victoria förklarade han att de bara är vänner. Däremot avslöjade han att de hade hånglat under tiden på Farmen, något som däremot aldrig visas.

Tittarna rasar mot beteendet i Renées brygga: ”Besviken”

– Det var väl egentligen inget mer än vänskap, inte från min sida iallafall. Vi har träffats efter inspelningen och jag har varit hemma hos henne och vi har tagit några drinkar och sådär, berättade Alexander för Hänt innan han avslutade:

– Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon.

TV4-tittarna rasar mot Farmen efter beteendet

Ett återkommande samtalsämne i Farmen är den omtalade gröten. Deltagarna håller sällan igen när de pratar om hur äcklig den är, något som tittarna blivit provocerade över.

”Förstår inte de som är med i Farmen. De klagar på gröten? Eller att de inte har någon mat? Herregud, kolla utanför huset. Hur många örter som helst att laga mat på som är både nyttigt och gott!”, skriver bland annat en upprörd tittare.

”Vilket klagande på gröten. Trodde de att det var hotellbuffé eller?”, skriver en annan varpå en tredje håller med:

”Håller med dig. De kan ju testa att göra gröten lite lösare om nu alla tycker att den är för tjock.”

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Backis om familjens relation till flickvännen Evelina

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens bebislycka – första orden om tillskottet i familjen

SENASTE NYTT!