Tittarnas kritik efter upptäckten i Robinson: ”Inte rättvist”

Kritik mot Robinson 2019 på TV4

TV4-tittarna har nu fått se halva säsongen av årets Robinson. Nu riktar flera personer kritik mot kanalens beslut om tävlingarna i programmet.

Realityserien Robinson är i full gång på TV4. Hälften av säsongen är nu förbi och programmet har hittills kantats av både dramatik i rutan och starka åsikter hos tittarna.

Tidigare i veckan riktade flera personer kritik mot att kanalen lägger ut videoklipp på det som komma skall i sociala medier innan det sänts på tv. En anledning till detta kan vara att avsnitten läggs ut tidigare på dagen på både TV4 play och Cmore.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

”Allt avslöjas ju i förväg, inte alls kul. Besviken”, skrev en person i en kommentar på Robinsons Facebooksida.

”Nya given för TV4. Avslöja allt i trailers! Dötrist!”, skrev en annan.

Förra veckan fick tittarna se när Robert Åhrman, 46, bröt ihop i rutan. Deltagaren förklarade att han var ledsen över att inte vara hemma och fira sin dotter på hennes 17-årsdag.

– Det är fruktansvärt jobbit att inte vara hemma när min dotter fyller år naturligtvis. Jag försöker att inte öppna den dörren, så det är jättemycket. Jag tänker på henne, men positiva tankar som ger mig styrka.

Tittarnas starka åsikter om inslagen i Robinson på TV4

Nu riktar flera TV4-tittare återigen kritik mot programmet då de anser att många av tävlingarna i Robinson är av samma karaktär. Kritikerna anser att kanalen borde ha en större variation så att alla deltagare får möjlighet att visa sin starka sida.

”Jag funderar över varför ALLA tävlingar handlar om balans….(som inte gynnar lag nord direkt. ) Vart är vattenkamperna i år??”, undrar en person.

”Exakt!”, instämmer en annan.

”Jag undrade precis detsamma, känns inte rättvist direkt”, anser en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

LÄS MER: Tittarnas kritik efter TV4:s beslut om Robinson: ”Besviken”

LÄS MER: Efter sveket i Robinson – därför tvingas ingen lämna i örådet

FOTO: TV4

Senaste nytt