Tittarnas kritik efter TV4:s beslut om Robinson: ”Besviken”

Robinson 2019 drabbades av en dramatisk brand

TV4-tittarna kan se veckans avsnitt av Robinson på kanalens streamingsida eller när det sänds i rutan. Nu anser flera personer att TV4 avslöjar för mycket av det som komma skall i sociala medier.

Succéprogrammet Robinson är i full gång på TV4. Ikväll sänds det 22:a avsnittet och spänningen tätnar för varje vecka. Precis som tidigare år har tittarna starka åsikter på både deltagarna och det som händer i dokusåpan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Förra veckan kollapsade Sophie Hanson, 30, efter att ha deltagit i en påfrestande tävling. Sjukvårdare kallades till platsen och inom loppet av ett par sekunder fick Sophie en spruta i midjan. TV4 la upp ett klipp från händelsen på sin Facebooksida och reaktionerna lät sig inte väntas.

”Borde inte vara tillåtet att svälta människor så där med tanke på att dom ska tävla i olika styrketävlingar”, skriver en tittare.

”Klart att det inte fungerar utan mat och så tävlingar på detta. Hon är dessutom smal och har inga reserver att ta av”, instämmer en annan.

Kritiken mot TV4:s beslut om Robinson 2019

Robinson sänds både på TV4 play och Cmore. Vissa tittare väljer att se programmet när det sänds på tv klockan 19.30, medan andra väljer att de det på streamingtjänsterna istället.

Att tittarna får se vad som händer i avsnitten vid olika tider har lett till en hel del konflikter i kommentarsfälten på Robinsons Facebooksida. Flera personer riktar nu kritik mot att kanalen lägger ut trailers där man visar vad som händer i kvällens avsnitt innan det har gått på tv.

”Nya given för TV4. Avslöja allt i trailers! Dötrist! Bättre förr när man byggde upp spänningen i trailers så folk blev nyfikna. Nu behöver man bara kolla trailers för att veta hur det går”, skriver en person i en kommentar.

”Allt avslöjas ju i förväg, inte alls kul. Besviken”, skriver en annan.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i sociala medier.

LÄS MER: Efter sveket i Robinson – därför tvingas ingen lämna i örådet

LÄS MER: TV4-tittarnas kritik efter Sophie Hansons kollaps i Robinson

LÄS MER: Robinson-deltagarens vändning efter frieriet: ”Inga problem med det”

FOTO: TV4