TV4-tittarnas ilska efter upptäckten i Efter fem: ”Ett hån”

Tilde de Paula Eby i Efter fem
I tisdags uppmärksammade TV4 bröstcancerdagen med ett inslag i Efter fem.
Nu reagerar flera tittare på en upptäckt under avsnittet.
– Tycker det är otroligt dåligt, skriver en person i en kommentar.
Annons

Det var i våras som TV4 drog igång med sin nya satsning Efter fem, vilket är ett aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby, 46, och Axel Pileby, 32, i spetsen. I den första säsongen fick tittarna se Tilde och Axel tillsammans i rutan men när programmet började sändas igen till hösten hade TV4 bestämt sig för att göra ett par ändringar i upplägget.

Numera är Tilde de Paula Eby programledare tillsammans med Henrik Alsterdal varje måndag till onsdag medan Axel Pileby styr skutan ihop med Sofia Geite på torsdagar och fredagar.

Annons

I september återförenades dock Axel och Tilde i ett avsnitt av Efter fem, vilket gladde både programledarduon själva och TV4-tittarna.

Annons

Har saknat att få se er tillsammans! Inget ont om de andra, men ni kompletterar varandra så bra!!”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

Tittarnas upptäckt under inslaget i Efter fem

I tisdags var det återigen Tilde de Paula Eby och Henrik Alsterdals tur att leda Efter fem. Med anledning av bröstcancerdagen visade de ett inslag med affärskvinnan Anna Ryott, som under oktober månad är rosa ambassadör för Cancerfonden.

Intervjun med Anna Ryott verkar ha berört flera personer hemma i tv-sofforna – men flera tittare har reagerat på en detalj under avsnittet. Varken Tilde eller Henrik valde att bära Rosa bandet, vilket har lett till en hel del kritik i sociala medier.

”Rosa bandet kostar inte mycket ej heller armbandet. Tycker det är otroligt dåligt av Efter fem redaktionen. Ett hån mot oss med cancer!”, skriver en person i en kommentar och får medhåll:

Annons

”Håller med dig. Plus jag reagerade att inte dom har Rosa bandet på tv rutans högra hörn”.

”Tyckte det såg dåligt ut när Tilde intervjuade Fina Anna, utan att bära Årets Rosa Band eller armband”.

Nu väljer TV4 att besvara tittarnas upptäckt i Efter fem.

”Vad tråkigt att höra att ni upplever det så. I kvällens program uppmärksammades det att oktober är månaden för Cancerfondens Rosa bandet-kampanj. Som gäst hade vi även Anna Ryott som blev frisk från sin cancer och är rosa ambassadör för cancerfonden. Men jag ska givetvis föra vidare era synpunkter”, skriver kanalen i en kommentar.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…