TV4-tittarnas ilska efter storbråket i Farmen: ”Respektlöst”

Diana och Emelies bråk i Farmen
Storbråket mellan Diana Sundström och Emelie Karlsson har skapat starka reaktioner i sociala medier. Det är tydligt att många av TV4-tittarna har valt sida.
Annons

Inför finalen av TV4:s succéprogram Farmen trappas stämningen upp mellan deltagarna. Säsongen har redan varit full av intriger men den senaste veckan har dessa blivit ännu mer intensiva.

I tisdagens avsnitt av Farmen brakade ett stort bråk loss mellan Diana Sundström, 37, och Emelie Karlsson, 25. Allt började med att Maxine Lindin, 21, letade igenom Dianas saker och bland annat hittade socker, kryddor, tvål och schampo.

Annons

– Jag blir skitförbannad när jag ser vad Diana har tagit, säger Emelie Karlsson i avsnittet, innan hon bestämmer sig för att gå till Diana och konfrontera henne om fyndet.

 Tittarna ställer sig på Diana Sundströms sida

Diana Sundström menar att maten kommer från tiden då hon var andrekämpe i tävlingen och att hon har sparat den sedan dess.

Annons

– Du får säga vad du vill. Jag litar inte ett dugg på dig längre, svarar Emelie Karlsson.

Grälet eskalerar och till slut får Diana Sundström nog. Hon blir så pass upprörd av Emelies påståenden att hon ropar:

– Jag ska fucking strypa henne. Jag ska döda henne alltså.

Trots att Diana i efterhand har försökt be om ursäkt för sitt uttalande var skadan redan skedd. Emelie Karlsson ville inte lyssna på henne och tidigare i veckan berättade TV4 att man ser allvarligt på det som hände mellan deltagarna.

Men i sociala medier är det nu många som ställer sig på Diana Sundströms sida. De tycker nämligen inte att Maxine och Emelie hade någon rätt att leta igenom hennes saker utan lov.

”Hur respektlöst är det inte att ett helt gäng börjar rota i Dianas personliga påsar?? Vem ger dem rätt till det? Hela tjejgänget smyger runt och uppför sig som dagisbarn. Riktigt ruttet! Och sedan säger de ingenting, bara sticker och vågar inte knysta”, anser en person. 

Annons

”Varför började Maxine att rota i Dianas väska från första början?”, undrar en annan.

TV4 har skrivit i ett mejl till Hänt att konsekvenserna av bråket fortsätter i kvällens avsnitt av Farmen.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…