Tittarnas glädje efter Ernst Kirchsteigers besked: ”Äntligen!”

Ernst Kirschsteiger skaffar Instagram.
TV4-profilen Ernst Kirchsteiger älskar natur, inredning och att gå barfota. Nu har den folkkäre programledaren tagit ett stort steg. Han har äntligen blivit med Instagram.
Annons

Tv- och inredningsprofilen Ernst Kirchsteiger, 61, har under många år haft en fast plats i tv-tittarnas hjärtan. Med bara fötter och en kärlek till naturliga material har svenskarna fått följa honom genom både torprenoveringar och julbestyr. Hans citat har också fått vingar och uttryck som ”Jag har mött libbstickor som har tittat mig i ögonen” får bara fansen att älska honom ännu mer.

Nu har äntligen Ernst Kirschsteiger tagit steget till att skaffa Instagram.

Annons

Följ med mig när jag tar hundpromenader, rör i grytorna, jobbar med inredning och design, eller bara tillåter mig själv att vara. Varmt välkommen!” lyder den inbjudande texten till Ernst Kirchsteigers Instagramkonto.

Annons

Själva kontot har visserligen funnits en tid, men med ett enda inlägg från 2016 har det inte varit mycket att hänga i julgranen.

Nu har dock Ernst Kirchsteiger lagt upp ett inlägg där han lovar att vara en mer aktiv på Instagram.

Bilden föreställer Ernst själv på en strand vid ett brusande hav.

Nu kommer jag börja dela med mig av mitt liv även här på Instagram och inget gör mig gladare än om du vill följa med och ta del av både vardag och fest! Jag kommer bjuda på tips och idéer blandat med tankar om livet. Häng med!”, skriver Ernst Kirchsteiger.

Ernst Kirchsteigers följarskaran växer

Trots att tv-profilen sammanlagt lagt ut två inlägg har han redan drygt 2400 följare. Fortsätter det så kommer Ernst inom kort vara en instagrammare att räkna med.

Annons

I kommentarsfältet är det många som är glada över att Ernst Kirschsteiger fått fart på sitt konto.

Äntligen! Som vi har längtat efter att du ska finnas här!” skriver en person.

Jag går barfota pga dig”, utbrister en annan.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…