TV4-tittarna rasar efter Joakim Lundells beslut

Joakim Lundell
I måndags gjorde Joakim Lundell entré i Big brother-huset men redan på onsdag ska han åka hem igen.
Nu kritiserar TV4-tittarna produktionens beslut.
– Jag blev då verkligen lurad, skriver en missnöjd person i en kommentar.
Annons

Dokusåpan Big brother är tillbaka i rutan och denna gång sänds programmet på TV4 play, Sjuan och Cmore. De tittare som hade förväntat sig att få ta del av en hel del dramatik lär knappast vara besvikna då det har stormat rejält i huset de senaste veckorna.

Annons

Två deltagare har blivit utkastade efter att ha begått ett grovt regelbrott och flera personer har valt att lämna Big brother-huset av olika anledningar.

Varje måndag är det dags för veckofinal och inför detta får tittarna rösta på vem de vill ha kvar i programmet. I veckan blev det Youtube-profilen Antonia ”Anty” Johnson som fick lämna Big brother 2020. Beskedet kom som en chock för många människor då Anty var den enda i gänget som gick in med fördelen att hon är känd för svenska folket sedan tidigare.

Annons

Joakim Lundell i Big brother 2020

Att Antonia Johnson tvingades lämna Big brother var dock inte den enda oväntade händelsen i måndagens avsnitt. Efter att hon gjort sorti gjorde en annan deltagare entré i huset – och det var ingen mindre än Youtube-stjärnan Joakim Lundell, 34.

”Jag ska försöka visa att jag är en genuin människa och samma person som ni sätt på våra youtube videos och även på våra produktioner med Dplay”, skrev Jocke på Instagram inför sändningen.

Det dröjde dock inte lång tid förrän TV4 avslöjade att Joakim inte är en riktig deltagare.

– Det är ett prank så han kommer bara vara inne i huset i två dygn och sen kommer han att gå ut, säger Anders Edholm, pressansvarig för Big Brother till Expressen.

Annons

Kritikstorm efter TV4:s avslöjande

Redan på onsdagmorgonen kommer Joakim Lundell alltså att lämna Big brother-huset. Nu riktar flera tittare kritik mot TV4:s bluff och det verkar som att många fans är besvikna.

”Vafan jag som bestämde mig för att betala en månad extra på C-more pga detta. Jag blev då verkligen lurad”, skriver en person i en kommentar.

”Nog tanken med det hela – att få folk betala för tjänsten… tyvärr”, instämmer en annan.

”Amen för faaaan så besviken jag blev nu”, hälsar en person.

Annons

”Men varför ens?? Fattar ej meningen med detta prank”, tillägger en tittare.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…