Tittarna jublar över Tilde de Paula Ebys ord efter frånvaron

Tilde de Paulas comeback i TV4:s Efter fem
Förra veckan saknades Tilde de Paula Eby i TV4:s Efter fem.
Nu ger programledaren ett glädjande besked till tittarna.
”Imorgon hoppas jag vi ses”, skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.
Annons

I januari i år hade TV4:s eftermiddagsprogram Efter fem premiär. Sedan starten har Tilde de Paula Eby, 46, lett programmet som snabbt blev en stor favorit hos tittarna. Till en början var Axel Pileby, 33, Tildes sidekick, men sedan en tid tillbaka är det Axel själv som programleder tittarna genom eftermiddagarna och kvällarna på torsdagar och fredagar – medan Tilde styr programmet måndagar till onsdagar.

Annons

Innan Axel Pileby fick uppdraget att leda Efter fem på torsdagar och fredagar hoppade han redan då in i rollen som programledare ibland – då som ersättare för Tilde de Paula när hon hade andra åtaganden. Även TV4-programledare som Anna Brolin, 39, Malou von Sivers, 66, och Henrik Alsterdal, 51, har hoppat in under årets gång som ersättare i Efter fem.

Ersattes av Anna Brolin

Förra veckan lös Tilde de Paula Eby återigen med sin frånvaro i Efter fem. På måndagen syntes Henrik Alsterdal i hennes ställe och i ett mejl till Hänt förklarade TV4 varför:

Annons

”Tilde är på höstlov”, skrev TV4.

Under tisdagen och onsdagen var det Anna Brolin som ersatte Tilde i rutan – trots Annas tidigare ord om att hon inte längre skulle synas i programmet. När Hänt träffade Anna Brolin på Kristallengalan tidigare i höstas meddelande hon nämligen att Efter fem inte fick plats i schemat.

– Just nu spelar jag in Biggest loser och gör EM-kval och Allsvenskan, så det går liksom inte att addera något mer. Och jag har dessutom två småbarn, sa Anna Brolin till Hänt vid tillfället.

Men en comeback blev det och under två dagar förra veckan fick tittarna sällskap av den tidigare sportprofilen.

Tildes comeback i rutan

Tilde de Paula, som alltså förra veckan var ledig på grund av höstlov, ger nu besked om att hon ikväll åter är tillbaka i TV4:s Efter fem. Under gårdagen la hon upp ett inlägg på Instagram med bilder från ledigheten och skrev:

Annons

”Nu är höstlov liggandes i underställ i hängmattan over and out! Imorgon hoppas jag vi ses i Efter fem – ståendes i riktiga kläder!”

Tildes besked möts nu av flera hejarop i kommentarsfältet och det är många som uttrycker att de har saknat den folkkära programledaren på eftermiddagarna.

”Man har ju längtat, hurra för Tilde”, skriver en av Tildes följare.

”Heja dig. Saknat dig i tv-rutan, du förgyller alltid mina kvällar”, skriver en annan.

”Jag ser verkligen fram emot att se dig igen i Efter fem”, skriver en tredje.

Annons

FOTO: TV4, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…