LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen tvingades be om ursäkt i direktsändning – efter Biancas meddelande: "Jag är rädd nu"

17 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Farao Groth kryper till korset och ber om ursäkt efter sin diss mot Bianca Ingrosso och hennes insats i "Talang". Det var efter att Bianca själv röt ifrån mot honom som han tog tillbaka sitt uttalande om att hon saknade talang.
Annons

I början av veckans öppnade radioprofilen Farao Groth, 31, sitt hjärta live i “Vakna med NRJ”. Han hade sett premiären av Tv4:s “Talang” och skickade en diss till Bianca Ingrosso, 23, som sitter programmets jury. Farao var missnöjd med stjärnans insats i programmet och förstod inte varför hon var med.

– Varför ska de på scenen behöva ha talang när juryn inte har det? Jag undrar såhär: vad är Bianca Ingrosso känd för?, säger han i programmet.

Men nu, bara ett par dagar senare, har Farao ändrat sin åsikt helt och väljer att göra om sin diss till en hiss. Radioprofilen väljer i morgonens sändning hylla Bianca och ta tillbaka allt ont han sa om henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hissar Bianca Ingrosso, jag byter sida. Uppenbarligen har jag legat under en sten när jag ifrågasatte Bianca Ingrosso, säger han i programmet.

Bianca själv hade nåtts av radioprofilens åsikter och snabbt bemötte hon hans kritik och röt ifrån ordentligt.

Annons

– Bianca biter tillbaka, vilket är bra för hon har power och hon har mycket power, för jag är rädd nu. Hon var förbannad och talar då om för mig att det var ett jävla sätt att ifrågasätta hennes talang, berättar Farao.

Radioprofilen hade fått ett privat meddelande från henne där hon tydligen visade vart skåpet ska stå.

– Det här kom via ett meddelande och då förklarar Bianca för mig att hon besitter talanger som att sjunga, spela teater, dansa, göra koreografi, skriva musik, fotografera och hjälpa företag att utvecklas. Det här har jag missat, säger Farao och fortsätter till sitt försvar:

– Men då vill jag rikta mig direkt till dig Bianca, och det här kommer från samma person som tror att Luigi och Mario inte är bröder och att Mario heter Bros i efternamn. Du kan inte beskylla mig för att inte hänga med i populärkulturen.

Tydligt visar Farao att han ångrar sig och kryper till korset för sitt uttalande.

– Jag har varit paranoid hela veckan, jag gjorde de svenska Kardashians arga. Det här är min absoluta ursäkt, förlåt för allt. Jag hyllar Bianca Ingrosso. Jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga, spela teater, dansa, göra koreografi, skriva musik, fotografera, redigera, avslutar han.

Foto: IBL

Annons