LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen rasar mot Bianca i sändning: "Skiter jag fullständigt i"

15 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter premiären av Talang 2018 är radioprofilen Farao Groth rasande mot att juryn inte besitter några talanger själva. Allra främst rasar han mot Bianca Ingrosso som enligt honom endast kan ta fina Instagram-bilder.
Annons

I helgen gick startskottet för årets upplaga av Tv4:s succéprogram “Talang” där Bianca Ingrosso, 23, debuterade som ny jurymedlem. Efter att första programmet visats var radioprofilen och tidigare TV4-profilen Farao Groth31, aningen missnöjd framförallt med delar av juryns insats. Han menar på att den enda som har något att komma med är Alexander Bard, 56.

– Alexander Bard har varit i blåsväder, men han är den enda i juryn som har lite content. Tv4 måste ju ha känt att ‘vi kan inte göra oss av med Bard’, säger han i Vakna med NRJ.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att Bianca är en person många håller varmt om hjärtat var Farao inte stormförtjust i hennes medverkan. Radioprofilen är även upprörd över LaGaylia Fraizer och David Batra som sitter i juryn och menar på att ingen av dem besitter några större talanger. Men han går hårdast på Bianca.

– Sen dunkar de på med Bianca Ingrosso, varför ska de på scenen behöva ha talang när juryn inte har det? Jag undrar så här: vad är Bianca Ingrosso känd för?, säger Farao och fortsätter:

Annons

– Hon har en känd mamma, men det skiter jag fullständigt i, hon är fruktansvärt bra på att ta Instagram-bilder men som att någon skulle kliva upp på scenen och bara “jag ska ta en selfie”. Jag tycker att de som sitter i Talang-juryn borde ha en talang själva, säger han.

Kollegan Malin går snabbt till Biancas försvar.

– Bianca kan ju sjunga, hon har ju varit med i lilla Melodifestivalen. Bianca är hetast i Sverige just nu det är det smartaste Tv4 kunde ha gjort. För det första är hon ung och har koll på saker som resten av juryn aldrig hört talas om. Hon har också vuxit upp med en artistfamilj, hon kan det där, hon har varit med i musikaler. Jag älskar Bianca, säger Malin.

Men Farao står fast vid sin åsikt och menar på att hon är hans största fiende. att han inte tycker att

– Det är någonting med kvinnor och Bianca Ingrosso. Som vit homosexuell man så hatar jag kvinnor som varit snygga hela livet, Bianca har ju alltid varit snygg. Det är bögarnas största fiende, säger han.

Annons

Radioprofilen menar kort och gott att den enda som har någonting i Talang-juryn att göra är Alexander Bard.

– Bianca Ingrosso hit och dit, LaGayla Who? och sen den andra. Jag säger backa Bard, jag älskar Alexander Bard han gör att det där progammet är värt att titta på, säger han.

Men innan sändningen avslutas vill han poängtera att han inte delar Alexanders åsikter för det.

– Okej, jag delar inte hans uppfattning om #metoo. Det är inget försvarstal, jag tycker att han är kul att titta på på tv.

Foto: IBL

Annons