LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gustav, 14, får juryn att göra det oväntade – efter sitt framträdande i Talang

12 jan, 2018 
En av alla talanger i kvällens ”Talang” på TV4 var Gustav Wigelius, 14, och hans shownummer får Alexander Bard att göra något som han inte trodde att han skulle göra under hela säsongen.
Annons

I kväll gick det första avsnittet av säsongens ”Talang” på TV4. Vi fick se en hel del dolda talanger ta plats på scenen som årets jury bestående av Alexander Bard, 56, Bianca Ingrosso, 23, LaGaylia Frazier, 56, och David Batra, 45, röstade vidare i tävlingen. Sist ut är Gustav Wigelius, 14, som genom en låt av Ariana Grande visar både publik och jury att han kan både sjunga och dansa.

– Vem är den här snubben?, säger Alexander Bard förundrat, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hela den androgyna grejen som du har, att du gör hela Ariana Grande-grejen fast du är en ung kille på 14 år. Samtidigt som det inte går att hitta något fel, för du har på dig en bombarjacka och kommer in i militärkläder. Det jag menar är att du är en jävla stjärna.

– När man hittade på det här programmet så var det ju för att man kanske kunde hitta personer som dig, så är det, hyllar David Batra vidare.

Bland jurymedlemmarna är den som Gustav fasar mest inför Alexander Bard. Men när Gustavs shownummer är klart väljer just Bard att göra det oväntade – skicka Gustav direkt till finalen.

– Gustav, jag ska ge dig ett enda råd. Sluta tacka oss, det är vi som ska tacka dig, fortsätter Alexander Bard, innan han tycker på knappen som tar Gustav raka vägen till finalen.

Gustavs reaktion är att skrika av glädje.

Missade ni det? Eller vill ni bara se det igen? Kika på klippet nedan:

Foto: TV4

Annons