Pernilla Wahlgrens tårar efter händelsen på Biancas fest: "Ledsen, kränkt och arg"

Ny vecka betyder nytt poddavsnitt av ”Wahlgren & Wistam”. Den här gången öppnar Pernilla Wahlgren, 50, upp om Bianca Ingrossos, 23, stökiga tonårs år – några hon aldrig skulle vilja ha tillbaka. – Jag var så jävla förbannad, ledsen, kränkt och arg då, säger hon.

Det är i det splitternya avsnitt ”Dåliga mammor” i succépodden ”Wahlgren & Wistam” som dottern Bianca Ingrossos, 23, uppväxt beskrivs.

Pernilla Wahlgren, 50, som tidigare varit öppen med deras trassliga mor och dotter-relation, berättar att hon inte är speciellt glad på sin dotter. Anledningen är hennes podd ”Alice & Bianca”.

– Man blir lite sur när man lyssnar på hennes podd ibland för hon säger lite konstiga saker, eller inte sur, men hon sa att ”vi barn har uppfostrat varandra själva”. Jag bara okej, jag då, var inte jag där?, säger Pernilla medan hon samtidigt går in på temat ”Lidingöfester”.

– Vi har ju pratat om det, att jag och Bianca hade en väldigt stökig period när hon var tonåring för hon lyssnade verkligen inte och hon var gränslös. Man kunde ju önskat att man kunde fått lite stöd då av hennes pappa kanske i mina regler som jag försökte sätta upp, men det var inte riktigt så utan jag var ganska ensam i det, säger hon och fortsätter berätta om dagen hon hörde sin dotter berätta om sina vilda tonårsfester hemma i huset.

– Jag fick en liten insikt i hur det har gått till där. Hon berättar att folk var överallt och gjorde saker i våra sängar, i våra badkar. Folk var inne i mitt dressingroom. De härjade fritt där, säger hon men menar att det var ganska svårt att vara barnvakt till en tonåring.

Poddkollegan Sofia Wistam, 51, frågar då plötsligt om Pernilla någon gång blev bemött med spyor i sitt hem när dottern festade till det, eller om hon upptäckte några stulna saker.

– Ja, det har hänt. De tog så mycket kläder, det försvann ju skor och kläder. En gång festade de sönder min ytterdörr. När jag kom hem en gång från en turné på natten så hade de haft fest där och lyckats, på något sätt, krascha hela dörren, säger hon och fortsätter:

– Det var en svinkall vinternatt och jag hade ingen ytterdörr! Jag satt bara och grät och sa ”hur gör vi?”.  Jag fick ringa någon låsjour mitt i natten som fick komma med en helt ny ytterdörr! Jag kan skratta åt det idag men jag var så jävla förbannad, ledsen, kränkt och arg då.

Idag är Pernilla mer än glad över att Bianca vuxit upp och att hon på senare år inte behövt komma hem till ett sönderkrashat hus.

– Jag tackar gud att den perioden är över! Inte helt lätt att vara ensamstående tonårsförälder alla gånger, även om jag inte heller varit den perfekta mamman så är det fan inte lätt alltså kan jag säga, avslutar hon.

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

LÄS MER: Pernilla Wahlgren efter smutsiga skillsmässan: ”Därför förlät jag Emilio”

LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar: Då hade mamma sex senast

Senaste nytt