LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilens kärleksavslöjande – vill fria till Anna Brolin: ”Härlig”

12 apr, 2024 
AvOla Lagerström
Anna Brolin
En halv miljon kronor rikare! Farmen-Levin bygger bo och friar gärna till Anna Brolin – men avstår helst barnskrik och blöjbyten.
– Jag har absolut inget sug efter att skaffa barn, säger den 33-årige svärmorsdrömmen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”Brand logo
Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”

Hur står det till Levin?

– Riktigt bra! Det är många saker som händer i mitt liv just nu. Det är väldigt mycket att göra – på alla fronter. Jag är supertaggad och jätteglad för det som kommer hända framöver. Det är stressigt, men jag är väldigt glad.

Nyligen tog du hem segern i Farmen. Nu är du bra mallig, va?

– Ja, det är jag verkligen! Jag tog hem skiten utan någon pakt och hjälp. Jag är superstolt och nöjd över att jag löste det här på egen hand. Riktigt härligt!

Och nu står en flytt inför dörren?

– Ja, det stämmer. Jag ska köpa en ny gård. Det är dit segerpengarna går – till köpet och renoveringen. Just nu är det flyttkos kan man säga.

Det här är Levin Larsson!

Ålder: 33.

Stjärntecken: Vädur.

Jag jobbar som: Hundförare på ett vaktbolag.

Så bor jag: Hus mellan Borås och Göteborg, men hoppas snart kunna flytta in i mina föräldrars gård som ligger en kilometer bort.

Det bästa med mig är att: Jag är snäll, bjussig och givmild.

Det sämsta med mig är att: Jag är en väldigt dålig förlorare. Mina kompisar vill inte längre spela sällskapsspel med mig, för jag blir missunnsam, sur och försöker fuska.

Min familj består av: Hundarna Pimkus och Malin. Katterna Berit, Victor och Magnus. Får och ett gäng fjäderfän.

Kändismerit: Delat en cigg med Snoop Dogg i samband med en konsert i Göteborg.

Annons

– Jag vill väl inte peka ut någon speciell, men det fanns absolut en herre som jag känner att jag inte vill och kommer träffa. Vi gick inte ihop, våra personligheter matchade inte. Han var en besserwisser och översittare. Kunde aldrig ha fel. Det är den värsta personlighetstypen jag vet!

Vilket är ditt mest romantiska ögonblick från Farmen-inspelningen?

– Det var väl tyvärr inte så mycket romantik. Det närmaste jag kom var när jag försökte dela säng med Maxine, men det gick inte vägen. Hon sa nej. Det blev inget medhåll där.

Så du hade fjärilar i magen men inte hon?

– (Skratt). Alltså… Man är ju sugen på närhet när man är därinne. Det är något man saknar. Man behöver ta chansen som finns, liksom...

Farmen-Levin om Anna Brolin: ”En väldigt härlig kvinna”

Är du fortfarande singel?

– Ja.

Vilken snärta kan du tänka dig att fria till?

– Anna Brolin. Hon är en väldigt härlig kvinna. Positiv. Glad. Verkar ha mycket driv. Det tycker jag är härligt!

Annons

På vilket sätt är du en svärmorsdröm?

– Det är nog att jag är väluppfostrad och artig. Har respekt för de äldre. Det brukar bli ganska omtyckt.

Vad är det värsta du varit med om på temat katastrofförhållande?

– Räknas definitionen av ”katastrofförhållande” när ens flickvän raggar på andra? Det har jag varit med om. Det som hände var att en kompis flickvän började ragga på mig. Det var ingen höjdare!

Vad är det konstigaste du hittat i skogen?

– Porrtidningar. En gång, när jag var liten, hittade jag det i en närliggande skog. Det var vanligt förr om åren att man gömde porr i skogen. Jag har i alla fall hört det.

Hur många barn ska du ha när du blir stor?

– Helst inga. Jag har absolut inget sug efter att skaffa barn, men om jag träffar den rätta – som jättegärna vill ha barn – så kan jag tänka mig att kompromissa.

Annons

Är det sant, som ryktet säger, att du är expert på höns?

– Ja, det skulle jag nog säga. När min familj flyttade till gård, när jag var i 14-årsåldern, kunde jag äntligen skaffa mina första höns. Det var något jag hade varit nyfiken på i många år. När vi plötsligt hade yta och utrymme för det, så eskalerade intresset ganska snabbt. Det blev inte bara höns. Det blev påfåglar, strutsar, duvor, fasaner och alla typer av fjäderfän! Jag gillar fåglar. De är läraktiga och smarta.

När kände du dig senast som en hönshjärna?

– Igår när jag blev bjuden till att vara med på ”kändisfotboll” senare i år. Jag trodde att jag skulle vara speaker på någon match – och tackade ja. När jag berättade det för mina kompisar, fick jag veta att det är JAG som ska spela fotboll. Då kände jag mig jävligt korkad! Nu står jag alltså här och ska spela fotboll i sommar – jag som har så dåligt bollsinne att jag inte kan träffa en boll.

Annons

Vad som du gjort är så korkat att du har svårt att prata om det?

– Jag har förstört en del gräsklippare. Pappa har varit arg på mig ganska många gånger. ”Du är expert på att förstöra min åkgräsklippare”, brukar han muttra.

Vilken dialekt kan du på rak arm säga att du avskyr?

– Skånska.

Vad kommer du aldrig avslöja som har med Farmen att göra?

– Hur vi roade oss på kvällarna – när kamerateamet hade gått därifrån.

Spelade ni klädpoker?

– Ja, något sådant!

Sprit på det?

– Ja, vi hade lite… Vad fan ska man säga? Vi hade lite ”kalas på kvällarna”.

Vilken är den största defekten du har?

– Min rygg har börjat bli lite kass med åren. Jag dras med ryggskott någon gång om året. Då ligger jag i soffan i två veckor och kan inte röra mig, typ. Det är inte kul att bli gammal!

När grät du senast som ett dagisbarn?

– Det var nog på Farmen när jag ringde min mamma efter vinsten. Det var så overkligt. Jag blev så rörd av att höra mammas röst och att få berätta den fantastiska nyheten att jag hade klarat mig hela sommaren – och vunnit. Jag hade ett inferno av känslor i skallen!

Annons

Vem av dina kompisar vill du återfödas till?

– Alex, min kompis från förra säsongen av Farmen. Alex åker på en räkmacka genom livet, han verkar inte ha några som helst problem. Han har en skön inställning som jag är avundsjuk på.

Slutligen Levin, vad skulle du välja: köra ihjäl en stackars tupp när du är ute och cyklar på den spanska glesbygden, upptäcka att det börjar växa ut en åsnesvans ur ditt öra eller skänka dina vinstpengar från Farmen till Trollhättans värsta snåljåp?

– Tyvärr skulle jag nog köra ihjäl tuppen, men jag hade gjort det snabbt så att han slapp lida!

FOTO: TV4 play

Annons