TV4-profilen ska bli pappa igen – nu avslöjar han: ”Det blir en...”

TV4-meteorologen Lasse Rydqvist, även kallad ”Väder-Lasse”, ska bli pappa igen.
Nu berättar han om den stora glädjen i en ny intervju.
– Livet förändras igen, säger Lasse.
0:29

Efter reklamen: Därför intervjuades inte Maja Strömstedt av Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon: "Konstigt"

(0:29)

Slå på ljud

Det är många som startar dagen med en kopp kaffe framför TV4:s Nyhetsmorgon. I programmet syns flera kända tv-profiler, bland andra Maria Forsblom, 35, Martin Järborg, 43, Steffo Törnquist, 66, Soraya Lavasani, 40, och Sofia Geite, 40. Nu till hösten tillkommer även de nya programledarna; Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45.

Men det är inte bara programledarna som dyker upp i tv-rutan utan också TV4-meteorologen Lasse Rydqvist, även kallad ”Väder-Lasse”. Nu ska den folkkära meteorologen bli pappa igen!

Lasse Rydqvist förlovad med kärleken Malva Lindborg

Det var för några år sedan Lasse fann kärleken i och förlovade sig med Malva Lindborg. Inte lång tid därefter fick de sitt första barn, dottern Nora, under sensommaren 2020.

Bröllopet ägde rum i Klintehamn på södra Gotland år 2021, och i ett inlägg på Instagram delar Lasse med sig av den stora dagen då de gifte sig.

”Malva Lindborg sedan första dagen vi träffades så har vår kärlek växt och du har gjort mig till den bästa versionen av mig själv. Så återigen: 'Betvivla att stjärnorna lyser, att solen går upp var dag. Betvivla att sanning är sanning, men tro: dig älskar jag'”, skrev han då.

Väder-Lasse ska bli pappa igen – avslöjandet om syskonet

Kärleken frodas och i ett Instagram-inlägg avslöjar Lasse nu att de väntar barn igen. TV4-profilen är överlycklig att de ska bli fyra i familjen, men frun Malva har inte haft en enkel graviditet. Hon har mått sämre än den förra graviditeten. Han berättar i en intervju med Aftonbladet att Malva har varit mer illamående och trött.

Trots den tuffa graviditeten är metrologen överlycklig att de väntar barn.

– Det är två år sen vi fick vår dotter Nora och det är skitroligt att vi ska få barn igen, säger Lasse Rydqvist till Aftonbladet.

I väntan på det andra barnet: ”Livet förändras igen”

Lasse och familjen går i stor väntan på att Nora ska få ett syskon och att det ska bli en till familjemedlem.

– Det är som förra gången, livet förändras igen. Men många säger att har man ett barn så är man lite ledig, får man ett barn till så blir man pappa på heltid. Det känns jättekul. Vi älskar barn och vi har båda syskon så för oss var det självklart att hon ska få ett syskon.

Lasse delar även med sig om vilket kön det blir.

– Det har vi faktiskt gjort och det blir en liten tjej till. Det känns fantastiskt. Jag blir omringad av tjejer, avslutar Lasse Rydqvist med till Aftonbladet.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4

Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

Se klippet här!

SENASTE NYTT!