TV4-profilen Jenny Freeds barnbesked – 1 år efter förlovningen

Jenny Freed
Bonde söker fru-profilen Jenny Freed och kärleken Robin Pettersson förlovade sig i somras och har nu flyttat in i sitt drömhus. Allt går på räls och snart är det dags för paret att ta nästa stora steg i relationen.
Annons

Jenny Freed, 23, deltog i Bonde söker fru 2017. Efter att ha fått nobben av Joacim Rickling åkte hon hem och fann istället kärleken i Robin Pettersson, 31. Paret flyttade ihop och i somras förlovade de sig. För Hänt berättade Jenny att hon föll på knä och ställde frågan.

Annons

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt. Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon, berättade hon då för Hänt.

I vintras fick paret chansen att köpa sitt drömhus: ett 62 kvadratmeter stort hus precis vid havet på Alnö. Under årets första månader har de renoverat huset och kvar finns några småsaker att ordna innan allt är perfekt.

– Det är lite ovant, men härligt. Det är ju mitt första husköp så det är en stor grej. Huset ligger vid havet och det kallas för Norrlands Hawaii så det tycker jag är kul. Det finns massor av fina stränder här. Härliga briser som kommer in. Det känns nästan overkligt att få vara med om det här, säger Jenny Freed till Hänt.

Annons

Jenny Freed längtar efter barn

I vintras avslöjade Jenny för Hänt att husköpet också var ett led i planerna på att skaffa barn. Nu berättar hon att längtan efter barn är stark – men att tajmingen inte är riktigt rätt ännu.

– Om man fick välja hade jag velat ha barn just nu, jag älskar barn. Och Robin är ju lite äldre än mig så han är ännu mer där. Men jag är ju på toppen av min karriär nu, så det får vänta lite. Men när allt lugnat sig kan vi ju börja försöka, säger Jenny Freed.

Efter förlovningen har paret också funderat mycket på sitt kommande bröllop. I och med flytten har tiden gått åt och bröllopet får vänta till nästa sommar.

– Det blir inte i sommar. Det är ju lite kort varsel, och vi är båda uppe i karriären i och med att vi är entreprenörer så har vi mycket att göra. Det här med flytten har ju också tagit mycket tid, säger Jenny Freed.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…