Artikeln innehåller reklamlänkar

Jenny Freeds beslut med kärleken: Därför skjuter vi på bröllopet

Jenny Freed ska gifta sig med Robin Pettersson sommaren 2020.

Bonde söker fru-profilen Jenny Freed förlovade sig förra sommaren. Nu har hon och kärleken Robin Pettersson flyttat in i sitt nya hus vid havet – samtidigt går funderingarna om bröllopet på högvarv.

Jenny Freed, 23, sökte kärleken i Bonde söker fru 2017. Då träffade hon bonden Joacim Rickling, dock utan att det blev någon relation av det hela. Kort efter Jennys medverkan i Bonde söker fru fann hon kärleken i Robin Pettersson, 31.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I vintras tog paret nästa stora steg i relationen och köpte ett hus på Alnö, invid havet. Huset är 62 kvadratmeter stort och på gården finns en stuga för Jennys verksamhet, med inriktning på hälsa och välmående. Att ha blivit husägare är något stort, tycker hon.

– Det är lite ovant, men härligt. Det är ju mitt första husköp så det är en stor grej. Huset ligger vid havet och det kallas för Norrlands Hawaii så det tycker jag är kul. Det finns massor av fina stränder här. Härliga briser som kommer in. Det känns nästan overkligt att få vara med om det här, säger Jenny Freed till Hänt.

Nu har Jenny Freed och Robin Pettersson bott i sitt hus i tre veckor. Innan inflytten behövdes en del renovering, något de har sysslat med under årets första månader. Nu är det bara småsaker kvar att ordna innan allt är klart.

Jenny om parets bröllopsplaner

Men det är inte bara husdrömmar som går i parets tankar. Jenny Freed och Robin Pettersson förlovade sig förra sommaren, och nu är bröllopsplanerna i full gång. Dagen efter frieriet berättade Jenny om den stora händelsen för Hänt:

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt. Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon, sa hon då.

På grund av arbetet med huset har de inte haft tid att planera bröllopet, men de har redan bestämt var det kommer att äga rum.

– Vi har ju pratat om det, men inte satt något datum. Men tanken är nu att vi ska gifta oss hemma, på gården. Det finns en pir här där vi kan vara. Det känns bra att gifta oss här hemma i och med att det betyder mycket för oss. Så när vi väl bestämt datum är det bara att tuta och köra, säger Jenny Freed till Hänt.

Hon understryker dock att det inte kommer att ske i sommar, men kanske nästa år. Trots att hon har en stor bekantskapskrets vill hon hålla bröllopet litet och personligt. Temat har hon också bestämt.

– Det ska vara bohemiskt tema. Vi ska vara ute, ett med naturen, kanske i ett tält. Fritt och mysigt, säger Jenny Freed.

LÄS MER: Jenny Freed om glädjebeskedet med kärleken – första bilderna

LÄS MER: Jenny Freeds glädjebesked med kärleken: ”Ett stort projekt”

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!