Jenny Freed om glädjebeskedet med kärleken – första bilderna

Jenny Freed visar upp bilder på nya huset som hon köpt ihop med fästmannen Robin Pettersson.

Bonde söker fru-profilen Jenny Freed och pojkvännen Robin Pettersson förlovade sig i somras. Nu tar de nästa stora steg i relationen och skaffar hus. Här är första bilderna på parets nya hus.

Två år har gått sedan Jenny Freed, 23, sökte kärleken i bonden Joacim RicklingBonde söker fru på TV4. I programmet fick hon se sig ratad, men inte långt efter fann Jenny kärleken ändå på annat håll. På Instagram visade hon upp sin nya pojkvän Robin Pettersson, 31, och skrev:

Huset på 62 kvadratmeter ligger nära vattnet på Alnö i Norrland.

Innan flytten bär av ska Jenny Freed och Robin Pettersson helrenovera huset.

”Det var som om den där speciella platsen i hjärtat var reserverad för just dig. Och här här vi nu. Jävligt kära och galna. Länge leve tvåsamheten”.

Annons: Känns ditt hår torrt och slitet? Hos Hårkontroll hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömsvall!

Paret har sedan tagit det ena stora steget i sin relation efter det andra. Under kort tid har de flyttat ihop och förlovat sig – och nu står nästa stora projekt på schemat. Nyligen avslöjade Jenny på Instagram att hon och Robin köpt ett gemensamt hus, som de inom kort kommer flytta till.

Om ca 1 månad bor vi i våra drömmars hus vi har skaffat tillsammans. Med havstomt som du alltid sagt du drömt om. Fan älskling, så bra du är. Jag säger bara ”tur förtjänar man … efter lite hårt jobb och engagemang”. Och SOM vi förtjänar den här kärleken båda två!”, skrev Jenny Freed.

”Norrlands Hawaii”

Efter avslöjandet berättade Jenny Freed för Hänt att huset är 62 kvadratmeter stort. På samma gård finns även en stuga som kommer användas som gäststuga och lokal för Jennys verksamhet som massageterapeut och lyftarcoach.

– Det ligger på Alnö här i Norrland, bara några kilometer ifrån där vi bor idag. Men vi uppgraderade oss till havstomt och strand som vi alltid drömt om. Det roliga är att det kallas Norrlands Hawaii så det är lite kul! sa Jenny Freed till Hänt.

Jenny har tidigare berättat att hon är sugen på att skaffa barn. Att köpa huset är en del i den planen.

– Ja, absolut! Därav varför vi köpte större. Men vi har båda stora projekt på gång. Så lite får det vänta tills det lugnat ner sig, säger Jenny Freed.

Innan det är dags för inflytt ska huset helrenoveras, men redan nu kan Jenny dela med sig av bilder på huset och tomten. På bilderna syns det vita huset, som ligger precis vid vattnet på Alnö i Norrland.

Se bilderna på Jenny Freeds och Robin Petterssons hus här:

LÄS MER: Jenny Freeds stora förvandling efter Bonde söker fru

LÄS MER: Efter tv-bondens svek – Jenny förlovad med nya kärleken: ”Glädjetårar”

FOTO: InstagramPrivat

SENASTE NYTT!