TV4-profilen Jenny Alversjös nya hälsobesked efter stroken

Jenny Alversjö om stroken
I torsdags drabbades Jenny Alversjö av en stroke.
Nu kommer Nyhetsmorgon-profilen med en ny uppdatering om sitt hälsotillstånd.
– Tänker mycket på vilket tur jag haft och hur många det är som inte klarar sig, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.
Annons

Förra veckan befann sig Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö, 45, i New York. Med på resan var hennes nya pojkvän Anders, något hon delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skrev Jenny.

Annons

I lördags fick vi återigen se Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon och sändningen flöt på som vanligt. Men under torsdagen berättade TV4-profilen att livet tagit en drastisk vändning – hon hade nämligen drabbats av en hjärnblödning.

Annons

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten”, skrev hon i inlägget och fortsatte sedan:

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra”.

Jenny Alversjö om hälsotillståndet efter stroken

Nu väljer Jenny Alversjö att berätta om sitt hälsotillstånd i ett sms till Aftonbladet. I detta skriver hon bland annat att hon fortfarande har ont men att hon är i goda händer.

”Tänker mycket på vilket tur jag haft och hur många det är som inte klarar sig. Tänk om jag försökt vila bort värken, som var min första tanke, eller om jag suttit på planet som några dagar tidigare? Känner stor tacksamhet”, skriver Jenny Alversjö till tidningen.

Annons

Hon passar även på att tacka alla som har hört av sig till henne under den svåra tiden.

”Är så glad för allt fint stöd och den omtänksamhet som ofattbart många visat”.

Nyhetsmorgon-kollegornas stöd till Jenny Alversjö

Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon passade TV4-kollegorna Steffo Törnquist, 63, och Rania Shemoun Olsson, 44, på att stötta Jenny Alversjö. Steffo berättade även att han har haft kontakt med Jenny.

– Jag ringde direkt och testade, kunde hon snacka, kommer hon ihåg saker och har hon humorn i behåll? Det var check på allt. Det var under omständigheterna väldigt bra. Men hon var ju i chock naturligtvis, sa Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon.

Annons

Rania Shemoun Olsson visade också sitt stöd genom att skicka en kärleksfull hälsning.

– Vi vill skicka massor med kramar och kramar till dig, Jenny!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…