LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen bryter tystnaden om tragiska dödsfallet – gripande orden

20 aug, 2022 
Felicia Hovryd
TV4-profilerna Jenny Alversjö och Victoria Skoglund.
TV4 Nyhetsmorgons egna trädgårdsexpert Victoria Skoglund är en populär gäst i programmet.
Nu berättar hon om sorgen efter det tragiska dödsfallet i familjen.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

TV4:s Nyhetsmorgon är en stor favorit hemma i tv-sofforna under morgonens första timmar. Programmet har under många år engagerat och underhållit sin publik och har blivit en riktigt succé, även programledarna som leder Nyhetsmorgon blir ofta folkkära profiler.

I tv-rutan är det bland annat programledarna Jenny Alversjö, 48, Steffo Törnquist, 66, Jenny Strömstedt, 49, Anders Pihlblad, 54, och Maria Forsblom, 35, som leder tittarna genom aktuella nyheter och ämnen.

Nyhetsmorgon blir längre – programledarna byts ut

Tidigare i år kom nyheten att Nyhetsmorgon blir två timmar längre när Malou efter tio slutas sändas i rutan till hösten. Så för den morgonpigga kan man alltså följa programmet från klockan 05:45 till 12:00.

I och med att sändningen blir längre kommer programledarna och personalen i studio att bytas av och i början av sommaren presenterades de två nya programledarna Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45.

Annons

Och när Hänt pratade med Thomas berättade han att det nya skiftet var en toppen idé.

– För oss och för produktionspersonalen också. Då och då är det säkert inga problem men att göra det på längre tid blir det nog tufft.

Orden om den tragiska bortgången: ”Känner mig svag”

En återkommande gäst i Nyhetsmorgon är trädgårdsexperten Victoria Skoglund, 54, som ger tittarna sina bästa tips när det kommer till trädgården där hemma.

Sedan år 1997 har Victoria drivit Zetas handelsträdgård efter att ha tagit över företaget från mamma Gunborg Mattson och pappa Folke Mattson.

I en intervju med Expressen berättar Victoria nu om den stora sorgen efter att hennes pappa nyligen gått bort.

– Jag känner mig svag efter att han gick bort. Han var ju otroligt stark på den här platsen och som mentor. Han har varit med mig sen jag tog över. Det är klart att det känns tufft fortfarande, säger Victoria till tidningen.

Annons

Hon säger även att saknaden är stor och att Zetas inte kommer bli som det var nu när han inte finns längre.

– Ja, lite. Det är något som saknas. Det ligger fortfarande väldigt mycket lappar, som han har skrivit, på skrivborden, och det är mycket som påminner om honom. Han har ju planterat väldigt många av de här växterna. Nej, saknaden är jättesvår. Jag sa till honom att tänk om jag inte klarar av det här efter att du har dött, och då sa han att ”man kan aldrig släcka en trädgårdsmästares motor”. Men just då kändes det som att jag kommer inte vilja fortsätta. Först nu börjar det vakna till liv igen.

FOTO: TV4

Annons