TV4 om Tilde de Paula Eby och David Hellenius i Let’s dance

TV4 om Tilde de Paula Eby och David Hellenius i Let's dance
Snart drar årets omgång av Let's dance igång på TV4.
Bland deltagarna syns bland andra Penny Parnevik, Siw Malmkvist och Andreas Lundstedt. Nu visar TV4 upp årets deltagare i programmet – och årets programledare.
Annons

Det närmar sig säsongpremiär av populära tv-programmet Let’s dance på TV4. Den 20 mars är det dags för nya kändisar att svänga sina lurviga på dansgolvet – med tävlingsdansare som partners.

I år kommer vi bland andra se Jan Björklund, 57, Penny Parnevik, 23, och Siw Malmkvist, 83.

Annons

Annons

Let’s dance började sändas på TV4 2006. I den första svenska säsongen stod Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson som vinnare.

Komikern David Hellenius har sedan dess varit programledare för samtliga säsonger. De första två åren hade han Agneta Sjödin vid sin sida. Därefter tog Jessica Almenäs över och rattade skutan tillsammans med David i hela tio säsonger.

Programledarna i år

Tilde de Paula Eby har varit David Hellenius parhäst i Let’s dance sedan 2017.

Nu har TV4 avslöjat programledarna för årets omgång av Let’s dance – och precis som förra året är det Tilde de Paula Eby och David Hellenius som kommer att guida tv-tittarna under fredagskvällarna.

Annons

Let’s dance Instagramkonto har ett klipp lagts upp där årets deltagare presenteras.

Där visas också David och Tilde upp.

Den 20 mars är det äntligen premiär av Let’s dance 2020! Vem hoppas du tar hem årets glassko?” lyder texten till videoklippet.

Kollegor och vänner: Tilde de Paula Eby och David Hellenius leder Let´s dance även i år.
Kollegor och vänner: Tilde de Paula Eby och David Hellenius leder Let´s dance även i år.

Om man läser kommentarerna är det tydligt att många fans längtar efter den nya säsongen.

Som jag säger till alla – bästa programmet på hela året”, skriver en person i en kommentar.

Annons

Tobias Karlssons besvikelse

I år kommer Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt, 47, vara en del av det första samkönade dansparet i Let’s dance historia.

En som har kämpat för detta är dansaren Tobias Karlsson. Men det blir inte han som kommer att dansa med Andreas Lundstedt – det kommer Tobias Bader att göra.

Förra året dansade skidskytten Magdalena Forsberg tillsammans med Tobias Karlsson i Let´s dance.
Förra året dansade skidskytten Magdalena Forsberg tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s dance.

Tobias Karlsson sa häromdagen att han är besviken över detta och att han inte kommer att medverka alls i årets omgång av Let’s dance.

– Andreas ville dansa med en straight kille, och det kan jag förstå, han vill visa att det inte hade något med sexualitet att göra. Det innebar tyvärr att jag var ute ur bilden trots att jag velat det här i sex år, säger Tobias Karlsson till Aftonbladet.

Annons

Bland kommentarerna till Let’s dance-klippet på Instagram är det flera som skriver att de kommer att sakna Tobias Karlsson.

Hade hoppats på att Tobias Karlsson dansat i det allra första nytänkandet med samkönade par. Har absolut inget emot Bader, men som TK kämpat för detta borde han vara den förste”, skriver en person.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…