Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flera deltagare till sjukhus – TV4:s ändring av Love Island

23 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Love Island TV4 svarar på getingsticken
Flera deltagare har råkat ut för getingstick under Love Island-inspelningarna. Vissa mer ödesdigra än andra. TV4 berättar nu att getingarna fortsatt är ett stort problem trots att de gjort åtgärder för att få bort dem.
Annons

Getingarna är överallt i TV4:s nya storsatsning Love Island Sverige. Redan i premiäravsnittet råkade deltagaren Johan Lundin, 28, ut för det första getingsticket som fick så pass allvarliga följder att han tvingades läggas in på sjukhus i flera dagar.

Någon vecka senare blev en annan deltagare, Niklas Lennström, 20, stucken i läppen under en romantisk stund i poolen med Agnes von Corswant, 23.

 

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan dess har deltagarna viftat bort getingar med jämna mellanrum och getingarna verkar inte vilja lämna villan. I måndagens avsnitt var det dags för ännu ett sjukhusbesök till följd av ett getingstick – vilket tittarna inte fick se. Johan Lundin blev återigen stucken, denna gången i låret. I ett klipp på Love Islands Instagram berättar han dystert om händelsen.

Annons

– Jag har tyvärr blivit stucken av geting igen. Den här gången i mitt högra lår, säger han i klippet och suckar.

Han fortsätter:

– Jag har tillbringat natten på sjukhuset och jag måste tyvärr villa x antal dagar och det… Ja, ska jag var jävligt ärlig så… det suger röv just nu. Svårt att säga hur man tänker liksom, men man vill ju verkligen bara tillbaka.

Turligt nog blev Johan kry snabbare denna gången och kunde snabbt komma tillbaka till villan och de andra deltagarna. När det hände första gången försäkrade programmets exekutiva producent, Lotta Andersson, att produktionen skulle göra allt i sin värld för att försöka få bort getingarna. Men åtgärderna har inte gett den effekt de önskat. Lotta Andersson menar dock att de inte gett upp.

– Getingarna är inte fler runt villan, snarare tvärtom. Men de finns över hela Korfu just nu och vi gör allt för att hålla dem borta från villan. Åtgärderna som genomförts från början kvarstår, och det handlar om enkla saker som att inte lämna något framme som lockar getingarna till att spraya området kring villan för att avskräcka getingarna, skriver Lotta i ett mejl till Hänt.

Annons

Lotta Andersson förklarar att deltagarnas hälsa är deras högsta prioritet och därför valde de att skicka Johan Lundin till sjukhus ännu en gång.

Vi tar alltid det säkra före det osäkra och valde tillsammans med sjukvårdare på plats att genast skicka Johan till sjukhus för kontroll. Han har nu återvänt till villan och mår bra.

Love Island sänds klockan 19 varje dag på Tv4 play.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons