LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johan Lundin akut till sjukhus efter dejten i Love Island

20 aug, 2018 
Johan Lundin akut till sjukhus efter dejten i Love Island TV4
I gårdagens premiäravsnitt av dokusåpan Love Island på TV4 fördes en av deltagarna till sjukhus – vilket tittarna inte fick se.
Annons

Under gårdagskvällen hade den nya dokusåpan Love Island premiär på TV4. Dokusåpan har tidigare sänts i bland annat England, men nu sänds den för första gången i Sverige. I programmet får vi följa åtta singlar som hoppas på att hitta sin stora kärlek.

Under gårdagens premiärprogram skedde en olycka, och vad tittarna inte fick se var att en av deltagarna fick föras till sjukhus. Det var efter att Johan Lundin, 28, gått på sin första dejt med Kitty Haxholm, 32, som han tvingades uppsöka vård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Johan fördes till sjukhus så fort vår sjukvårdare insåg att allt inte stod rätt till, säger Lotta Andersson, exekutiv producent, på TV4:s sajt.

På dejten befann sig inte bara Johan och Kitty, utan även en hel del getingar, och när Johan skulle ta bort en av dem från sin fot råkade han istället bli stucken av getingen. Efter att foten svullnat upp bestämde sjukvårdare på plats att Johan skulle uppsöka sjukhus.

Annons

– Våra deltagares välbefinnande och säkerheten är självklart i fokus och produktionsteamet har nu vidtagit åtgärder för att minimera risken för att något liknande ska hända, fortsätter Lotta Andersson.

Johan kunde ta sig tillbaka till de andra deltagarna med en lindad fot redan samma kväll, och efter det jobbade produktionen med att försöka minska antalet getingar kring deltagarnas boende.

Se bilder från Johan Lundins olycka här:

FOTO: TV4, Privat

Annons