LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Triangeldramat i Paradise hotel: ”Vidrigaste jag varit med om”

17 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel 2018
Ett triangeldrama skakar Paradise hotel. Årets kärlekspar Marcelo Peña och Nina Glimsell hamnar i bråk när Marcelo säger att han vill sova tillsammans med en annan tjej. ”Jag har aldrig mött en äckligare kille än dig”, säger Nina i tårar.
Annons

Inget Paradise hotel utan lite kärleksdrama. Tittarna har redan fått se heta känslor utspela sig mellan Nina Glimsell, 24, och Marcelo Peña, 27, Paret gör inga försök till att dölja romansen för de andra deltagarna och har sovit ihop nästan varenda natt sedan de kom till hotellet.

Efter en blöt festkväll förelår Stephanie Bergström, 22, att alla deltagare ska köra sten, sax, påse om vem som sover med vem. Hon har en baktanke med leken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När vi skulle gå och lägga oss efter festen då känner jag att jag vill inte sova med Lukas. Han körde ut en av mina bästa vänner här inne så jag har ingen lust att sova med honom, förklarar hon för tittarna.

Nina däremot uppskattar inte Stephanies förslag.

– Hon vill ju sova med Marcelo. Det syns ju att hon utstrålar att hon är desperat, det är så jäkla tydligt så man kan ta på det, men jag vill ju inte att det går ut över mig, säger Nina.

Efter mycket tjafs fram och tillbaka hamnar Nina och Marcelo i det rummet som kallas ”Solo”, rummet för den som inte har någon partner. Där finns endast en madrass på ett kallt golv att sova på. När Marcelo klagar får Nina nog och ber honom att istället gå och lägga sig inne i värmen hos Lukas. Marcelos svar blir inte riktigt som hon har tänkt sig.

Annons

– Då går jag till Stephanie istället, säga han och reser sig för att lämna rummet.

Det får Nina att se rött.

– Du är det vidrigaste jag varit med om i hela mitt liv. Jag har aldrig mött en äckligare kille än dig Marcelo, säger hon märkbart upprörd och brister ut i gråt.

Marcelo menar att allt var ett skämt och går tillbaka för att trösta Nina. Kärleksdramat ser helt enkelt ut att fortsätta. För den som vill följa Nina och Marcelos resa sänds Paradise hotel måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

Se dramat i Paradise hotel här:

FOTO: TV3

Annons