Caroline Kejberts ord till Joacim Rickling på speciella dagen

TV4-mamman Caroline kejberts hylling till Joacim Rickling på speciella dagen
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling verkar vara upp över öronen förälskade. När Joacim fyller år håller inte flickvännen tillbaka på kärleksorden – utan hyllar honom i ett fint inlägg på sociala medier.
Annons

För två år sedan fann bonden Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 29, varandra i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru. Caroline Kejbert flyttade snabbt in hos Joacim Rickling på gården och det tog inte lång tid förrän paret syntes i tv-rutan återigen – denna gång i den alldeles egna serien Bondeparet på TV4 Play där tittarna kunde följa parets vardag och därmed renoveringen av deras hem på Tuna gård.

Bondeparet fick även en andra säsong och det har hänt mycket för paret under de senaste två åren. Förutom att flytta ihop och få en egen tv-serie blev de även föräldrar till dottern Wilda i januari.

Annons

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skrev Joacim Rickling i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Följarna får ta del av paret vardag på sociala medier

Förutom genom deras tv-serie får deras följare ta del av paret vardag nästintill varje dag på sociala medier och på Carolines populära blogg. Under måndagen delar Caroline Kejbert med sig av en bild på pojkvännen och dottern och ger honom lite extra mycket kärlek – då det är hans födelsedag.

Idag är det din dag Joacim Rickling. Grattis på födelsedagen världens bästa människa, sambo och pappa. Vi älskar dig till månen och tillbaka. Puss från dina tjejer!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

Hon delar även med sig av födelsedagsfirandet på sin Instagram story. Hon visar att de äter ute i trädgården och filmar Joacim Rickling.

När födelsedagsbarnet själv får bestämma: smörgåslunch i trädgården”, skriver hon.

– Är det här en typiskt bra lunch älskling? Iskaffe i trädgården. Och Wilda är med”, säger Caroline Kejbert i videon.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…