TV4-mamman Andrea Norrman om tuffa tiden efter förlossningen

Andrea Norrman om förlossningsdepressionen i TV4:s unga föräldrar
I TV4:s Unga föräldrar berättar nu Andrea Norrman om den förlossningsdepression hon gick igenom efter att dottern Belle föddes. ”Även om jag kände mig annorlunda så visste jag att jag inte var ensam”, säger Andrea.
Annons

Det är två år sedan Andrea Norrman, 22, var en av de tävlande i Paradise hotel på TV3. Hon blev snabbt en av tittarnas favoriter och under programmets gång var det många som följde hennes romans med Haidar Juma, 27. Men någon kärlek blev det inte mellan de två Paradise hotel-deltagarna.

Annons

Kort efter inspelningarna hittade Andrea Norrman kärleken på annat håll i sin nuvarande sambo Linus Bergman, 24. På nyårsafton 2017 föddes parets första barn – dottern Belle, 1.

”Jag har haft en helt fantastisk förlossning. Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus”, skrev hon på i ett inlägg på Instagram kort efter att Belle kommit till världen.

För sex veckor sedan avslöjade Andrea att paret väntade sitt andra barn. Och bara veckor efter det fick följarna veta att de snart skulle få följa familjen i Tv4:s populära tv-serie Unga föräldrar.

”Mer vardag och mer rörligt önskade ni. Och era ord är ju min lag. Visst? I vår kommer ni kunna följa oss i Unga Föräldrar, där vi delar med oss av hela våra liv under en längre tid. Så glad över att vi har gjort det här tillsammans. Hoppas ni är lika taggade på det här som vi! Premiär den 19 mars!”, berättade Andrea Norrman då i ett inlägg på Instagram.

Annons

Orden om förlossningsdepressionen

I somras bröt Andrea Norrman tystnaden om den förlossningsdepression som hon, som många andra kvinnor, drabbades av efter dotterns födsel.

I Unga föräldrar berättar hon nu om de tuffa känslorna hon kände som nybliven mamma.

– Jag var liksom inte kär i henne i början. Jag ville ju bara att någon skulle komma och hålla henne så att jag kunde sitta själv ett tag, berättar Andrea Norrman nu i Unga föräldrar. Hon fortsätter:

Annons

– Jag skrev inte ut på Instagram att jag var deprimerad och mådde skit, medan jag nu i efterhand inser att det bästa nog hade varit att bara skriva ut det för det finns så många som är med om exakt samma sak. Även om jag kände mig annorlunda så visste jag att jag inte var ensam, för det är man inte.

På Instagram hyllas hon av tittare för sina ärliga ord om den svåra första tiden med dottern Belle.

FOTO: TV4, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…