TV4-kocken Niklas Ekstedts otäcka skada – nya bilden visar

Niklas olycka

Efter en otäck olycka tvingas stjärnkocken Niklas Ekstedt att pausa alla sina jobb.
Nu visar han upp en bild på skadan som väcker starka reaktioner hos följarna.
”Värsta jag har sett!”, utbrister en.

Niklas Ekstedt är tv-kocken som blev känd för svenska folket genom matlagningsprogrammet Niklas mat på SVT. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och genom åren har han, förutom att ha synts i rutan, dessutom släppt ett flertal kokböcker.

Karriären som kock började flera år innan det. Niklas öppnade nämligen sin första restaurang när han bara var 21 år gammal. Något år senare utsågs Restaurang Niklas till årets affärskrog av Dagens Industri och hade länge en topplacering i tidningen Gourmets lista över Sveriges bästa restauranger. I en intervju med Café berättar han hur det har varit att börja så tidigt.

– Jag kommer inte ihåg hur mitt liv var före min första krog, före uppmärksamheten. Jag har levt som ”kändiskock” under mer än halva mitt liv, vilket är skruvat så klart, säger han och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Väder-Anki försvann helt från rampljuset – så lever hon idag

– Men när jag var runt 30 hade jag fått nog av att vara igenkänd, att vara Mat-Niklas. Jag har alltid velat bli uppskattad för det jag gör, inte den jag är. När det var som värst funderade jag på att sluta laga mat helt och hållet.

Niklas om familjelivet

Idag är Niklas gift med hustrun Katarina Ekstedt och tillsammans har de sönerna Vinston och John. Men då Niklas jobbar väldigt mycket är det inte alltid som han har tid för familjen.

– Jag hade fyra dagar ledigt med familjen på höstlovet. Men ja, jag jobbar extremt mycket. Men jag mår bra av att arbeta femtontimmarsdagar. Och jag har aldrig varit i närheten av att bli utbränd, berättar han.

Han fortsätter:

– Det där är min svåraste balansgång i livet. Men jag hämtar 2–3 gånger i veckan. Och söndagarna är dedikerade till familjen.

Nu verkar det dock bli lite mer tid med familjen. Stjärnkocken har nämligen skadat sig rejält och har blivit tillsagd att ta det lugnt i flera veckor framöver.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tv-kocken visar upp otäcka skadan

Det är i ett inlägg på Instagram som Niklas Ekstedt visar upp den allvarliga skadan. Under en otäck röntgenbild skriver han:

503 Service Unavailable

”Efter smärta från helvetet fick min fru mig till sjukhuset. Glad för det. Det visade sig vara ett sprucket skulderblad. Så nu måste jag vila ett par veckor. Men sen är jag tillbaka!”

Och mycket riktigt. På bilden ser man ett minst sagt brutet ben som får följarna att reagera starkt.

”WTF! Värsta jag sett”, skriver en följare.

”Fy, det såg verkligen illa ut. Krya på dig!”, skriver en annan.

”Fy satan! Hoppas på snabb återhämtning!”, skriver en trejde.

När Hänt når Niklas Ekstedt berättar han vad det är som har hänt.

– Jag trillade ner för en backe när jag bar utrustning till en inspelning, säger han och fortsätter:

– Jag har ont. Men sitter jag still är det okej.

LÄS OCKSÅ: Paolo Robertos offentliga hälsning till Elin Härkönen efter nya jobbet

LÄS OCKSÅ: Lena Endres hyllning till Rolf Lassgård – känslosamma talet på Guldbaggegalan

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt