ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-Anna Brolins stora lycka med exet Jesper Rodhborn – bilderna visar

07 jan, 2023 
Anna Brolin med kärleken Jesper Rodhborn
Anna Brolin visar nu upp en härlig skidresa – med sitt ex.
Se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om pussbilden med Maria ForsblomBrand logo
Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom

Det var under april 2022 som nyheten kom att programledaren Anna Brolin, 42, och Jesper Rodhborn, 47, valt att skilja sig efter 9 år som gifta. I ett inlägg på Instagram berättade det forna paret att de skiljs åt som vänner och poängterar att sönerna Elton, 7, och Lionel, 4, är deras prioritet.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Anna Brolin, Jesper Rodhborn, barnen Lionel och Elton.
Anna Brolin, Jesper Rodhborn och barnen Lionel och Elton. Foto: Karin Törnblom / TT
Annons

Anna Brolins ord om att skilja sig med småbarn i bilden

Till tidningen Amelia har Anna pratat om hur och hon Jesper ser på föräldraskapet efter skilsmässan.

– Deras pappa och jag verkligen har en samsyn i att barnen är det absolut viktigaste och det är jag väldigt, väldigt glad för. Vårt mål är att vara så bra co-parents som det bara går och vi har varit på både skidsemestrar och höstlovssemester ihop.

– Vi har tagit med barnen på gemensamma saker och delar på väldigt mycket. Vi är bra vänner och helt ense i att våra barn är livets största gåva, det mest fantastiska. Barnen är helt otroliga och de förtjänar det bästa tänkbara och det har vi en samsyn i. Jag tycker att barnen har en fantastisk pappa som jag är väldigt tacksam för.

Anna och Jespers skidresa – bilderna visar

Och att ha roligt och umgås tillsammans alla fyra i familjen verkar de minst sagt fortfarande göra. Nu visar nämligen Anna upp att hon och Jesper varit iväg på skidresa över nyår. Till flera bilder skriver hon att även flera var med på resan och hur bra de haft det:

”Tack Åre för koder som knäcktes, ett nytt år som inleddes, sol som tog sig över kammen, en mamma som kammade sig (ett par dagar iaf), för morgonskidåkning i soluppgången”, skriver hon bland annat.

Se bilderna här:

Annons