TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolin bryter ihop totalt – tårarna i direktsändning i Efter fem

08 dec, 2022 
ANNA BROLIN BÖRJADE GRÅTA I DIREKTSÄNDNING
Anna Brolin är allmänt känd för sin otroligt varma och empatiska sida, men hon är också väldigt professionell.
Men i torsdagens Efter fem brast det för henne totalt.
Annons
Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"Brand logo
Anna Brolin om Efter fem: "Hänt otroligt mycket"

Efter fem är tv-programmet som många svenskar tillbringar sina eftermiddagar med. I programmet tar man upp allt ifrån aktuella dagshändelser till väder och spännande intervjupersoner.

I torsdagens Efter fem bestod intervjupersonerna av 22-åriga Elin Holmsten Fagrell och hennes numera make Albin Fagrell, 25. Paret gifte sig nämligen förra veckan, det var hennes sista önskan.

Elin lider av tjocktarmscancer och i Efter fem berättar hon hur cancern kom tillbaka och prognosen ser dyster ut. Läkarna har nu sagt att sjukdomen inte går att bota alls och det finns bara livsförlängande behandling.

22-åriga Elin planerade sitt bröllop och begravning

När Elin fick beskedet så kom pojkvännen Albin på ett förslag. Nämligen att Elins sista tid i livet skulle bli så bra som det bara går och han uppfyllde hennes största önskan om att gifta sig. Med andra ord friade och förra veckan gick bröllopet av stapeln.

Annons

Det blev ett otroligt vackert vinterbröllop och i Efter fem berättar paret om lyckan.

– Allt har ju gått väldigt snabbt, bara en månad sedan Albin friade till att vi sa ja till varandra. Så vi har varit väldigt stressade och vi har planerat hela tiden. Men sedan när vi var i kyrkan var det som att all stress bara rann av oss. Det var helt fantastiskt och magiskt, säger Elin i programmet.

Anna Brolin i tårar efter känslosamma orden

Anna Brolin, 42, är en av programledarna i Efter fem och har varit det de senaste säsongerna. Till en början var det bara Tilde de Paula Eby, 50, som styrde skutan men under årens lopp har Efter fem-gänget vuxit sig större och större.

Ämnena som tas upp i Efter fem är som sagt en salig blandning av både dagsaktuella händelser, glada nyheter, tyngre nyheter, roliga inslag och sorgliga inslag. I torsdagens Efter fem var det en allvarlig stämning i studion när Anna fick besök av Elin och Albin.

När de berättar om sin situation blir Anna påtagligt berörd. Så pass att hon inte ens kunde hålla tillbaka tårarna.

– Alltså det går ju inte att föreställa sig hur det är att få ett sådant besked. Hur tänkte och kände du i det läget, säger Anna med gråten i halsen.

Hon fortsätter:

– Jag blir verkligen otroligt rörd när ni berättar det här.

FOTO: TV4

Annons