LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV3-profilen väntar barn – berättar om problemen: ”Värsta tiden i mitt liv”

11 mar, 2018 
Influencern och TV3-profilen Ida Warg och fästmannen Alexander Pärleros ska bli föräldrar! Nu berättar Ida om den glada tiden, men också den tunga tiden.
Annons

Det är en riktig babyboom bland Sveriges influencer just nu! Nu har ännu en delat med sig av den glada nyheten att hon ska bli mamma. Influencern och TV3-profilen Ida Warg, 31, och fästmannen Alexander Pärleros, 33, väntar barn! Så sent som i januari gick Alexander ner på knä och friade till Ida – utklädd till kvinna på en tillställning under en semester i Thailand.

”Känns overkligt att jag skriver det här men jag och Alexander ska bli föräldrar i år”, skriver Ida på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men från den dagen Ida fick veta att hon ska bli mamma har allt inte varit helt lätt. I en video på Youtube förklarar hon att hon inte vågade ställa sig in på att allt skulle gå bra.

– Dagen jag fick reda på att du låg i min mage var den lyckligaste dagen i mitt liv. Tiden fram till vecka 13 var den värsta tiden i mitt liv. Trötthet, illamående, depression. Men framför allt en oro som ätit upp mig inifrån och ut. Glädjen togs ifrån mig. Jag var rädd varje dag att det skulle komma ett tecken på att du skulle försvinna från mig, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag vågade inte tro att du kommer stanna kvar hos oss. Vad har jag gjort för att förtjäna denna lycka?

Men efter ett ultraljud i både vecka 13 och i vecka 15 vågar Ida nu skapa sig ett band till barnet.

– Du är mitt barn, och jag och din pappa längtar så tills vi får träffa dig.

Stort grattis från oss!

Foto: IBL, Youtube, Instagram

Annons